· 

Waarom is dagelijkse schoonmaak zo belangrijk?

De alfa en omega van de dagelijkse verzorging is huidreiniging

Om ervoor te zorgen dat onze huid lang mooi, fijn en jong blijft, is een goede reiniging de basis van goede verzorging. Ons uiterlijk is ons visitekaartje. Goed verzorgde mensen hebben gewoon meer succes!

Mijn aanbeveling: 's ochtends en' s avonds de type-geschikte huidreiniging.

'S Avonds is het duidelijk: onze huid is vervuild door milieuvervuiling, we hebben gezweet en misschien make-up aangebracht.

'S Nachts, wanneer we slapen, werkt de huid. Slakkenstoffen zitten 's morgens op de huid. Reinig daarom altijd 's morgens, omdat we ze niet opnieuw in de huid willen masseren samen met de ochtendhuidverzorging.

Water alleen kan geen vuil binden. Niet voor niets neem je ook shampoo voor het wassen van haar of afwasmiddel om de vaat schoon te krijgen. Alles zou overbodig zijn, als water maar goed schoon zou zijn.

De juiste huidreiniging bestaat altijd uit minimaal 2 stappen. In mijn instituut ontvangt u uw persoonlijke reiniging, na huidanalyse.