· 

Huidanalyse

Uitnodiging voor huiddiagnose


Einladung zur Hautdiagnostik


Beste klanten!


Liebe Neukunden!

Leer mij ook kennen. U bent een veeleisende klant? Dan heeft u precies gelijk met ons. Ken je je huid echt? Wilt u er ook tot 10 jaar jonger uitzien? We informeren u graag over de mogelijkheden en de nieuwste schoonheidsbehandelingen.

Meer informatie over je ware huidconditie

Erfahren Sie mehr über Ihren wahren Hautzustand

Analyse von 10 Hauteigenschaften

» Feuchtigkeit  » Hauttextur  » Falten  » Sebum  » Glanz  

 

» Pigmentflecken  » Poren  » Rötungen  » Elastizität  » Cellulite

Geen kosten


Keine Kosten

Wij bepalen uw huidige huidconditie en stellen een zorg- en behandelplan op maat samen. De analysekosten van 40, - Euro worden op deze dag niet in rekening gebracht. De analyse tijd ongeveer 10 minuten met advies in totaal 30 minuten per persoon.

Geniet van verfrissende drankjes met hapjes in een gezellige sfeer.

Bel nu en regel uw persoonlijke i-Metric-afspraak op telefoon 0639714985


Wir ermitteln Ihren aktuellen Hautzustand und erstellen einen auf Sie abgestimmten Pflege- und Behandlungsplan. Die Analysekosten von 40,- Euro werden an diesem Tag nicht berechnet. Die Analysedauer ca. 10 Minuten mit Beratung insgesamt 30 Minuten pro Person.

Genießen Sie in einer gemütlichen Atmosphäre erfrischende Getränke mit Fingerfood.

Rufen Sie jetzt an und vereinbaren Ihren persönlichen i-Metric Termin unter Phone0639714985