BEHANDELING OP MAAT

gepersonaliseerd

anti-veroudering

wetenschap


-In slechts 5 stappen naar een stralend mooie huid-


Premium Care

Premium Age Control Treatments

Individuele behandelingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van de huid en hoge dosis actieve ingrediënten, gecombineerd met high-tech apparatuur, brengen uw huid in een topconditie.

BEHANDELING OP MAAT

Iedere huid is anders en iedere huid heeft hierdoor een andere behandeling nodig, al met al een behandeling op maat en precies afgestemd op u huidtype, leeftijd en jaargetijde. PC heeft voor u een onderscheid gemaakt in de diverse soorten behandelingen en deze onderverdeeld in verschillende categoriën. U weet dan precies waar u aan toe bent en welke producten het beste bij uw huid passen.

Aangezien dat de meeste behandelingen niet standaard zijn, zijn er geen standaardprijzen. De prijzen zijn vanaf €110  transparant en worden altijd vooraf afgesproken.


snel zichtbare resultaten

Het concept van PC - natuurlijk mooi -biedt een speciaal soort cosmetica. Direct zichtbare verzorgingsresultaten maken uw bezoek tot een bijzondere ervaring.

 

Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment en stel uw persoonlijke speciaal programma samen. Exacte behandelingsprijzen beschikbaar na huiddiagnose.

 

Uw welzijn is belangrijk voor ons. Begin opnieuw. Goed verzorgde dames en heren hebben gewoon meer succes!

De PREMIUM CARE by PC - natuurlijk mooi - heeft voor u een speciaal soort cosmetica en een eigen voedingssupplement lijn Daily Dosis by PC in de aanbieding. Met de hoogste toegestaande hoeveelheid om het beste resuldaat bij uw te berijken.Geniet van ontspannende speciale behandelingen in een aangename ambiance en kijk uit naar een zichtbaar mooiere huid!

Mijn instituut is te vinden op Markt 8 . Handig, lekker parkeren, Parkeergarage Proosdijpark Stationstraat 23, 6231 LS Meerssen

Ik kijk naar uw uit en uw bezoek! Met vriendelijke groet, uw pc.