GOUD TREATMENT by PC

GOUD LIFT

Are you looking for gold?


GOUD treatment 90 min.: De huid wordt gereinigd met peeling van diamant poeder, de crème verwijdert zacht de dode cellen, er wordt gel aangebracht voor het kalmeren van de huid. Vervolgens wordt er puur bladgoud aangebracht en daarna olie met puur goud om de huid te laten stralen.

Sinds half juli mogen we met trots een nieuwe anti-rimpel gezichtsbehandeling toevoegen aan ons behandel aanbod! Namelijk de Gold treatment van PC Premium care . Deze unieke gezichtsbehandeling is gericht op de huid die beginnende maar ook al diepere rimpels vertoond.

Wat doet goud met je huid?

Goud is gecreëerd om een hoog niveau van regeneratie en energetica van de huid te kunnen bereiken. Goud is revitaliserend, hydraterend en celregenererend. De crèmes hebben een luchtige, rijke en zijdezachte textuur. De samenstelling van verfijnde en vernieuwde actieve, anti-verouderende werkstoffen, dringen diep door in de huid, geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden.

Gold Treatment is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten. Heeft een hydraterende, voedende, regenererende en verstevigende werking op de huid.

De combinatie van de actieve werkstoffen, Goud (24K) van PC, dringen diep door in de huid. Geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden. Ze zorgen dat vroegtijdige veroudering tegengewerkt kan worden.