Carboxy Skin Renewal

Carboxy-behandeling - de natuurlijke behandeling van rimpels in esthetische cosmetica

Huidvernieuwing met CO²

100% medische CO²


Medische CO² in de esthetiek

Natuurlijke krachten beginnen hun actie door minimale elektrische ladingen van natuurlijke verbindingen. Met het begrip van fysiologie en biologie, kunnen natuurlijke effecten van het ademgas kooldioxide specifiek worden gebruikt in esthetiek en natuurgeneeskunde. De carboxymethode behoort tot de Meso-behandelingen.

Effect op de huid van binnenuit - genezen of schot

De carboxymethode in esthetiek is een cosmetische toepassing. De applicatie genaamd Carboxy kan eenmaal worden toegepast als een Friday Night Shot, evenals herhaald en curatief voor mogelijke anti-aging effecten. Als een enkele behandeling moet de zogenaamde Carboxy Shot kort voor uw uitvoering worden toegepast. De carboxybehandeling kan worden gebruikt als aanvulling op de gezichtsbehandeling door de cosmetisch werkende huiddeskundige of in plaats daarvan. Een gezicht ziet er fris uit, maar niet behandeld, na de cosmetische toepassing van het schoonheidsgas.

FAQ's

Hoe zie ik er direct na de behandeling uit?

Na de cosmetische carboxybehandeling zal uw huid stralen in een levendige teint. Bij behandeling in het gebied rond de ogen zal zwelling zichtbaar zijn kort na injectie. Zonnebrillen bieden voldoende bescherming voor een hersteltijd van enkele minuten.

Gebruikt carboxy pijn?

Nee. Wanneer het esthetische gas met handmatige druk tot zwijgen wordt gebracht, veroorzaakt CO2-emfyseem geen pijn. Het verdovende effect gaat vooraf aan weefselverwijding wanneer het langzaam wordt aangebracht. De por van de meso pin is nauwelijks merkbaar.

Zijn er bijwerkingen?

Bij correct gebruik heeft carboxytherapie geen blijvende bijwerkingen.

Af en toe, maar zelden, kan een lichte zwelling optreden of kunnen kleine hematomen verschijnen. Dit effect regelt zichzelf automatisch, duurt ongeveer 72 uur. Vanuit medisch oogpunt is dit effect positief, omdat nog meer fibroblasten worden gestimuleerd om collageen te produceren. Vanuit het perspectief van de klant, helaas nogal lelijk. Blauwe vlekken kunnen echter gemakkelijk worden overschilderd. Het is een natuurlijk genezingsproces met de lichaamseigen metaboliet kooldioxide.

Krijg ik blauwe plekken?

Nee, meestal niet. Een klein hematoom treedt zelden op met verminderde bloedstolling.

Hoeveel kost de Carboxybehandeling?

Afhankelijk van de inspanning en het behandelingsprotocol, variëren de kosten meestal tussen € 54,00 en € 140,00 per applicatie.

De Carboxy kan worden gebruikt tegen chronische zwelling van het gezicht of als een strakke behandeling van de onderkaaklijn meerdere keren, in de zin van een reeks. De Carboxy-kuur vindt slechts eenmaal per week plaats, later om de veertien dagen, in series van zes of tien behandelingen. Er zijn aanwijzingen dat de vorming van collageenvezels wordt beïnvloed door meerdere behandelingen met CO2.

Carboxy in de geneeskunde

Het gebruik van zogenaamd brongas, ook wel curatief gas genoemd, wordt al meer dan 100 jaar toegepast. Met toenemend gebruik van antibiotica werd koolstofdioxidebehandeling niet onderzocht in de conventionele geneeskunde. Het genezende gas CO2 wordt gebruikt in de natuurgeneeskundige zin.

Hier zijn antwoorden op typische en veelgestelde vragen over esthetische carboxytherapie. Hoewel er enkele onderzoeken zijn die de werkzaamheid van carboxytherapie niet voldoende ondersteunen, zijn ze van belang voor het algemene begrip van carboxytherapie.

Hoe gaat de behandeling?

De huid wordt op de behandelingsplaatsen gedesinfecteerd. Met een meso-pin wordt het esthetisch effectieve gas onder de huid geleid en door de behandelaar onder de huid naar de werklocatie geleid. De onmiddellijk veroorzaakte zwelling kan worden geregeld door de hoeveelheid en formulering van het gas en de carboxydruk. De behandeling duurt minder dan 15 minuten.

Is het gebruik van carboxy een medische procedure of een cosmetische toepassing?

We gebruiken de carboxymethode om cosmetische redenen, niet om ziekten te genezen.

Is het gebruik van carboxy een medische procedure of een cosmetische toepassing?

We gebruiken de carboxymethode om cosmetische redenen, niet om ziekten te genezen.

Hoe lang duurt het effect?

Het kortetermijneffect op de zichtbare huidtint en de onmiddellijke vermindering van rimpels is zichtbaar en voelbaar gedurende ongeveer 24 uur. Een niet direct zichtbaar, maar weefseleffectief behandelingssucces kan voortbouwen op onze ervaring gedurende meerdere weken in een reeks behandelingen.Medizinische Kohlensäure - und langfristig?

Reines CO2 (PureCO2) wird zu medizinischer Kohlensäure. Der Frische-Effekt auf die Haut stellt sich unmittelbar ein. Wir beobachten bei Stammkunden ein geringeres Einfallen der Gesichter im Alter, auch bei über 70-jährigen. Und das ohne eine Volumenbehandlung. Der Effekt kann zwar nicht mit einem Lipofilling oder einer teuren Hyaluronsäure-Volumen-Behandlung mithalten - er ist aber in jedem Fall natürlicher und ohne erwähnenswerte Risiken.

 

Bestergebnisse:

bei Schwellungen unter den Augen

CO2-Meso gegen Jochbeinschwellungen und Dehnungsstreifen

Wenn es auf das Aussehen besonders ankommt

Der Mensch ist so jung wie seine Haut. Aber, so alt wie seine Blutgefäße. Dies wird besonders an spröder werdender Haut und einfallendem Gesichtsfett sichtbar. Das Sparkling Skin Lift ist eine verjüngende kosmetische Gesichtsbehandlung, und wird auch als "Friday-Night-Carboxy-Shot" bezeichnet.

Das Beauty Gas PureCO2 bewirkt eine spontane Verbesserung des Aussehens und sofortige Faltenreduktion.O2 Carboxy

So wirkt Carboxy Skin Renewal

Gegen Schwellungen im Gesicht, vorzugsweise im Bereich der Jochbeine also unter den Augen - kann eine Serie von Carboxy-Behandlungen helfen. Bei geeignetem Befund sollten vier Carboxy-Behandlungen im Abstand von einer Woche, dann vier im Abstand von 14 Tagen und schliesslich vier Behandlungen im Monatsabstand durchgeführt werden. Dadurch wird die Blutgefäßsituation der Haut verbessert und Durchblutung und Lymphabfluss gesteigert. Die Schwellungsneigung bei Stauungsphänomenen im Gesicht nimmt ab. In gleicher Sitzung verjüngt sich die Haut und Falten werden reduziert.

Sonstige Anwendungen: Handrücken, Stretchmarks-Dehnungsstreifen Preise

 

Testbehandlung ab 36,00 € einmalig

Einzelbehandlung ab 54,00 €

6er Serie 324,00 €

10er Serie 435,00 €

 

Preise Körper: auf Anfrage