Superspecialisatie Anti-Aging Veroudering vertragen & terugdraaien

BEHANDELING OP MAAT

gepersonaliseerd

anti-veroudering

wetenschap


Het Biologische Leeftijdscontrole programma van PC

Niet-chirurgisch gezichtsverjongingsmethode

-In slechts 5 stappen naar een stralend mooie huid-

100% YOU

Your Natural Beauty.No botox. No fillers. Noninvasive.

"Mijn missie is om een effectieve holistische benadering voor te stellen om je jeugd te verlengen en natuurlijke kenmerken te accentueren" PC


Premium Care

Premium Age Control Treatments

Individuele behandelingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van de huid en hoge dosis actieve ingrediënten, gecombineerd met high-tech apparatuur, brengen uw huid in een topconditie."Mijn missie is om een effectieve holistische benadering voor te stellen om u jeugd te verlengen en u natuurlijke kenmerken te accentueren" - PC

 

BEHANDELING OP MAAT

Iedere huid is anders en iedere huid heeft hierdoor een andere behandeling nodig, al met al een behandeling op maat en precies afgestemd op u huidtype, leeftijd en jaargetijde. PC heeft voor u een onderscheid gemaakt in de diverse soorten behandelingen en deze onderverdeeld in verschillende categoriën. U weet dan precies waar u aan toe bent en welke producten het beste bij uw huid passen.

WAAROM WERKT DIT UNIEKE PROGRAMMA?

Het is natuurlijk en individueel. Beste effecten als kuurverband.

De echte oorzaken van veroudering liggen onder u huid. Gecombineerde gezichtsmassages met apparatuur werken met uiterste precisie buiten het huidoppervlak op spieren, gewrichten, fascia, pezen en onderhuids weefsel.

De belangrijkste doelen van deze massages zijn het verbeteren van het bloed (toename van de productie van hyaluronzuur, collageen), de lymfestroom, het herstellen van de anatomische lengte van spieren, defibrose van vetweefsel, het verminderen van vethypertrofie en het herstellen van een slappe huid.

 Het werkt zowel als een op zichzelf staande techniek als als een effectieve voorbehandeling voorafgaand aan chirurgische en andere invasieve procedures.

Elk gezicht is uniek en veroudert anders, het hangt allemaal af van veel factoren. Daarom leidt een integrale aanpak per klant tot het beste resultaat.

Als u zich zorgen maakt over fijne lijntjes, neus-lippenplooien, onderkin, jukbeenderen en/of overmatige wallen, slappe huid, hangende ogen, nekrimpels, TMJ-aandoeningen, probeer dan dit effectieve en natuurlijke alternatief voor botox en fillers. Achterwaarts ouder worden heeft nog nooit zo ontspannend gevoeld!

Aangezien dat de meeste behandelingen niet standaard zijn, zijn er geen standaardprijzen. De prijzen zijn vanaf t.a.v.  transparant en worden altijd vooraf afgesproken.


snel zichtbare resultaten

Het concept van PC - natuurlijk mooi -biedt een speciaal soort cosmetica. Direct zichtbare verzorgingsresultaten maken uw bezoek tot een bijzondere ervaring.

 

Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment en stel uw persoonlijke speciaal programma samen. Exacte behandelingsprijzen beschikbaar na huiddiagnose.

 

Uw welzijn is belangrijk voor ons. Begin opnieuw. Goed verzorgde dames en heren hebben gewoon meer succes!

De PREMIUM CARE by PC - natuurlijk mooi - heeft voor u een speciaal soort cosmetica en een eigen voedingssupplement lijn Daily Dosis by PC in de aanbieding. Met de hoogste toegestaande hoeveelheid om het beste resuldaat bij uw te berijken.Geniet van ontspannende speciale behandelingen in een aangename ambiance en kijk uit naar een zichtbaar mooiere huid!

Mijn instituut is te vinden op Markt 8 . Handig, lekker parkeren, Parkeergarage Proosdijpark Stationstraat 23, 6231 LS Meerssen

Ik kijk naar uw uit en uw bezoek! Met vriendelijke groet, uw pc.


Petra Classen Exclusiv Care Kosmetikinstitut und SPA

Hautexpertin

'Bestes Schönheitsinstitut im Allgäu und Ostallgäu'*

Natürlich schön in jedem Alter

Kontakt

Exclusiv Care & Holistic SPA

Hautexpertin Petra Classen

Kirnachstrße 10

               87640 Ebenhofen - Biessenhofen

UST.-NR.-:

www.exclusivskincare.de

petra@exclusivskincare.de

phone 
mobile 00316-39714985
whatsapp 00316-39714985

 

Special Behandlungen

 CarboxyChemical Peel

• Cosmelan • DermaPlaning

FaceDesign Huidanalyse 

•Hautverbesserung

•Hautverjüngung •Hauterneuerung 

• Infuzion

• Medical Beauty • Thalasso

• Problemlöser

 

Öffnungszeiten:

 

Wir arbeiten bevorzugt nach Terminvereinbarung. Auch abends und am Wochenende möglich. Sie werden immer persönlich von der Chefin behandelt.

Apparative Behandlungen

INFUZION • LDM Medical

Meso LiftMicro-Needling

OxyGeneo 3-in-1 SuperfacialPlasmaLift

• Radiofrequen

• Sauerstoff Oxy

• Infuzion 

 

Behandlungen maßgeschneidert

PC Premium Care by PC –

Age Control & Barriere Control & Balance Control

Unsere Produkte im Online Shop