EXFOLIATE & BOOST


Glycorepair gel 50 ml

Glycorepair gel: Herstellende en revitaliserende gel voor een vale huid. Heeft een onmiddellijke herstellende werking op de huid en versnelt de celvernieuwing.

Indicatie: Herstellende verzorging voor de ruwe en droge huid. Verbetert de elasticiteit en de stevigheid van het gelaatsweefsel. Kalmeert zonnebrand, reguleert de talgsecretie en voorkomt comedones. Geschikt voor elk huidtype.

Actieve bestanddelen: Glycolzuur, een complex van plantenextracten.

Eigenschappen: Versnelt de celvernieuwing en verwijdert de dode huidcellen. De huid wordt opnieuw helder en zacht.

86,00 €

  • 0,5 kg
  • Uitverkocht

BRIGHTENING PEEL BOOSTER 50 ML

Brightening peel booster:

Gel die de huid vernieuwt en verheldert en werkt tegen donkere vlekken, ongelijke tonen, onvolkomenheden en tekenen van photoaging. Reactiveert de celvernieuwing en verhoogt de hydratatie van de huid. De poriegrootte wordt verminderd, waardoor de huid verheldert met als resultaat een uniforme, egale teint.

Gebruik:

’s Nachts aanbrengen op het gelaat, de hals en de buste, op een gereinigde en droge huid.

65,00 €

  • 0,5 kg
  • Uitverkocht

Resurfacing Peel Booster 50 ml

Resurfacing Peel Booster stimuleert het celvernieuwing mechanisme en activeert het aanmaak van collageen en elastine, verbetert elasticiteit en vermindert van rimpels. Vergemakkelijkt de eliminatie van onzuiverheden en dode cellen en normaliseert de overproductie van talg.

65,00 €

  • Uitverkocht

Ultimate micropeel new 150 ml

ultimate micropeel Micro-exfoliërende behandeling die een zachte vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode huidcellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, onzuiverheden te verwijderen en onmiddellijk de uitstraling van het gelaat te verbeteren. BIOBALANCERING + ANTI-POLLUTIE EXFOLIËREND EN CELVERNIEUWEND

61,00 €

  • 0,15 kg
  • Uitverkocht