· 

Het "telomere-effect"

DNA CODE Protector Cream soft

DNA Code Protector Cream intens erhältlich 50 ml für 168,-00 €

Met DNA Code Protector-crème intens, de naam zegt het al: de intensieve meervoudige anti-aging effecten van de crème kunnen huidstructuren van binnenuit "herstellen" die zijn aangetast door het verouderingsproces. Het doet dit door de krachtige combinaties van actieve ingrediënten te gebruiken om celgroei te stimuleren en de DNA-structuren van de huid te beschermen tegen verder verval. Het beschermt de uiteinden van de DNA-strengen die bij veroudering korter worden - de zogenaamde telomeren - die de structurele elementen van het DNA zijn die essentieel zijn voor de stabiliteit van chromosomen.

 

De huidstamcellen worden beschermd tegen verdere achteruitgang en tegelijkertijd wordt de lichaamseigen collageenproductie gestimuleerd, wat merkbaar is in een hernieuwde toename van de huidelasticiteit en een verbeterde huidtextuur. De DNA Code Protector Cream voorziet de gezichtshuid ook van waardevol, voedingsrijk vocht en beschermt de huid tegen schadelijke oxidatieve stress.


Uw voordelen

  • Optimale hydratatie van uw huid tot 24 uur - zorgt voor een volle huid en een langdurig fris gevoel
  • Door de celactieve werking worden tekenen van veroudering zoals rimpels, lijntjes, slappe en droge huid zichtbaar verminderd en wordt het huidvernieuwingsproces gestimuleerd.
  • Door het activeren van nieuwe "tijdeiwitten" wordt celcommunicatie geoptimaliseerd, wordt het celmetabolisme geactiveerd en wordt de levensduur van elke individuele cel verlengd. De cel wordt verondersteld de functies van een jeugdige huid op zich te nemen en zo de huid als geheel te verjongen. 
  • Compenseert bestaande lipidetekorten, verzorgt de huid optimaal en zorgt zo voor een mooie, verzorgde teint
  • Beschermt de huid effectief tegen vrije radicalen en schadelijke omgevingsinvloeden, die ook bijdragen aan huidveroudering
  • De crème is geschikt voor alle huidtypes en is ook uitstekend geschikt voor huidregeneratie.
  • voor elke huid
  • geschikt voor dames en heren
  • voor huidregeneratie
  • optimale huidtolerantie

 


Breng 's ochtends en' s avonds aan op een schone huid.

Na het reinigen raden we aan om eerst het HYA Booster Peptide Serum aan te brengen en daarna de DNA Code Protector Cream.