Speciale behandelingen · 08. februari 2022
PlasmaLift
PlasmaLift Wanneer een ooglidcorrectie wil doen zonder operatie, worden uw hangende oogleden en oogzakken effectief gestroomlijnd met de PlasmaPen -Made in Duitsland. Het resultaat is indrukwekkend: een zachte en langdurige weefselverstrakking en collageenregeneratie, volledig zonder littekens en asymmetrieën.
gezondheidstips · 09. november 2021
BESCHERMT SPF VOLDOENDE TEGEN DE ZON?
UVA is voornamelijk verantwoordelijk voor huidveroudering (A = Aging) omdat dit het collageen in onze huid afbreekt. BREEDSPECTRUM BESCHERMING wat betekend dit?
gezondheidstips · 08. november 2021
Herfst tijd verandering tijd menopauze
Zodat u nu niet in een sombere stemming terechtkomt, zou u dat moeten doen doe veel goeds in de tijd
Speciale behandelingen · 21. oktober 2021
HYDRATE with OXYPOD
NEW HYDRATE OXYPOD! 💙💦 Nu beschikbaar bij Beautiful Meerssen! Geneo behandeling specifiek voor de droge, vochtarme huid. 💧 Herstelt de barrière functie tegen vochtverlies 💧 Verhoogt lipidegehalte van de epidermis 💧 Verbetert huidtextuur 💧 Maakt de huid glad 💧 Zorgt voor betere vochtretentie
Behandeling van de maand · 01. oktober 2021
Silk Lift
MULTI ACTIVE LIFT behandeling Silk Lift Treatment zonder injecties spuitje, naalden - prik, is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten.
Speciale behandelingen · 24. september 2021
PRX Therapy
PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE - DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN
Caretips · 16. juli 2021
WAT DOET VITAMINE C VOOR JE HUID?
Vitamine C - DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN
gezondheidstips · 05. juli 2021
Wat doe je als je huid te vroeg is verouderd? (Photoaging)?
Wat doe je als je huid te vroeg is verouderd? (Photoaging)?
gezondheidstips · 01. juli 2021
Kritische voedingsfactoren
Er zijn kritische voedingsfactoren waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de manier waarop we ouder worden beïnvloeden. Genetica, UV-schade en roken versnellen allemaal veroudering. Huidig onderzoek heeft nu echter aangetoond dat glucose en fructose, die aanwezig zijn in gewone voedingsmiddelen die we dagelijks consumeren, een directe invloed hebben op de collageen- en elastine-eiwitten in onze huid. DE WETENSCHAP Glycatie (of glycosylering) is het resultaat van covalente binding van een...
Product van de maand · 01. juli 2021
PC Premium Care DNA CODE CREAM INTENSE all in one 50ml
Met een innovatief celbeschermingsmiddel om rimpels te verminderen en huidveroudering te vertragen Uitgebreide bescherming tegen celveroudering Vertraagt de verkorting van de telomeren tijdens celdeling Vermindert aanzienlijk de tekenen van veroudering Ondersteunt de energievoorziening van de huid. Nieuw nu met actieve zuurstof voor nog meer comfort!

Meer weergeven