Holistisch Huidexpert Petra Clemens

"Schoonheid behouden en ontwikkelen"

en dit alles zo natuurlijk als mogelijk, dat is mijn doel


Sinds 15 september 2020 is mijn Schoonheidsinstituut op de unieke locatie aan de Markt 8 in Meerssen geopend. A Dream come true! Via Heinsberg, Duitsland (11 jaar eigen zaak aan de Hochstraße 37) en Graz, Oostenrijk (1 jaar eigen zaak aan de Baiernstraße 1), heb ik mijn bestemming bereikt! Ik verwelkom alle vrouwen uit Zuid-Limburg, Belgie en Duitsland die natuurlijk mooi willen blijven tot op hoge leeftijd. Mijn behandelingen en producten uit mijn eigen ontwikkelde productlijn PC Premium Care (Petra Clemens Premium Care) dragen hieraan bij en vormen samen met de dagelijkse reiniging thuis een synergetisch geheel. Loop eens binnen of neem contact op voor meer informatie of een uitgebreide huidanalyse. Samen kunnen we de beste resultaten bereiken. Ik verheug me erop je te leren kennen in mijn prachtige instituut in het hart van Beautiful Meerssen. Liefs, jullie schoonheidsspecialiste Petra Clemens (PC)


8 goede redenen om bij mij klant te worden

eerlijkheid: Duurt het langst en daarom wordt alleen beloofd wat kan worden gehouden, oftewel "YOU CAN'T CHEAT AN HONEST MAN". Opbasis van jouw huidconditie en de behoefte van jouw huid bepalen we samen wat we willen bereiken en welke huidverbeterende behandelmethode wordt uitgevoerd.

Onze richtlijn: op elk moment en individueel de meest effectieve

schoonheidsbehandeling op maat voor je vinden, de gekwalificeerde oplossing voor elk probleem en de best mogelijke vervulling voor elke wens enop weg naar een gemeenschappelijk doel.

exclusiviteit: Trakteer je jezelf graag op hoogwaardige cosmetica? Je hebt het verdiend ! Je bent dus helemaal op het goede adres. Met mijn eigen merken PC Premium Care = PC voor Petra Clemens & Daily Dosis voedingssupplementen (volgens het motto: alleen echte schoonheid komt vanbinnenuit). De high-end verzorgingslijn is ontwikkeld op het hoogste niveau zonder twijfelachtige ingrediënten - Vegan en met het beste uit de natuur gecombineerd met hoog gedoseerde ingrediënten . Onze DML crèmes  bevatten hooggedoseerde gehydrogeneerde PC = PHOSFATIDYLCHOLINE. De producten worden zo natuurlijk als mogelijk geproduceerd.

geloof me : Iedereen is uniek zoals ook jouw zorgbehoefte. Daarom vindt ik het voor jouw persoonlijk succes erg belangrijk dat de producten voor jouw thuiszorg zijn gecontroleerd met huidanalyse voor cabine- en thuiszorg.  Voor mij betekent dit een vertrouwensvolle samenwerking, want zonder vertrouwen kan geen basis onstaan voor succes.

 

klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik luister aandachtig en ben heel discreet. "Stilte is zilver en luisteren is goud." Voortdurend streven onder het motto, om zo te zeggen: "Het beste voor mijn klanten is niet goed genoeg", volg ik regelmatig seminars, ook in het buitenland.

professionaliteit: Door mijn intensieve medische training en opleidingen kan ik gebruik maken van de niet-invasieve anti-verouderingsmethoden voor huidverjonging en huidbeeldverbetering.

speciale training: Ik ben langdurig werkzaam op het gebied van esthetische cosmetische behandelingsmethoden zoals alternatieve geneeswijzen en specialistische cosmetica. Ik heb meer dan 20 jaar professionele ervaring.

stijlvolle en professionele service: Individueel consult en behandelingen op maat staan bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer alle mensen gelijk te zien en iedereen zijn eigen waarde te geven en te laten.

veiligheid: Vele jaren professionele ervaring. Sinds 1997 ervaring als huidexpert. De medisch assistent in de zorg legde de basis voor mijn passie voor het vak van huidexpert -  schoonheidsspecialiste en gezondheidsadviseur. Ik ben in 2018 getest door een dermatologische arts in Duitsland. Hierdoor heb ik de erkenning van een praktijk voor huidcompetentie met een holistische benadering.

 


Ik kijk uit naar ons gedeelde succes!

Met vriendelijke groet,

Petra Clemens

Beautiful Meerssen

-natuurlijk mooi op elke leeftijd-


Als uw schoonheidsspecialiste - huidexpert

zie en voel ik uw huid zonder make-up, wat voor u een duidelijk voordeel is.

Het is ook belangrijk voor succes !

  • consistente naleving van het zorgritueel,
  • geen producten van derden te gebruiken
  • en om het permanent te onderhouden.

Hoe groter het huidprobleem, hoe langer de weg naar succes.

Bespreek eventuele wijzigingen met uw schoonheidsspecialiste zodat uw huid lang mooi en gezond blijft.

Conclusie - cosmetica is luxe, maar niet overbodig


BEHANDELINGEN OP MAAT

- mijn eigen merk -

- al mijn liefde en passie zit hierin -Meer dan 24 jaar ervaring als HUIDEXPERT

Langdurige, loyale, tevreden klanten van heinde en verre. Als u mijn bedrijfsfilosofie ook leuk vindt, wil ik u graag leren kennen.

vroeger onder PC Beauty Lounge Heinsberg - Duitsland