Reiniging


TIME TO CLEAR 5 Cleansing Cream & Make-up Remover 200 ml

De 5 in 1 reinigingscrème zorgt voor intensieve verzorging tijdens de eerste reiniging met avocado-olie, aloë vera en vitamine E. Ook verwijdert de reinigingscrème moeiteloos make-up, eyeliner, oogschaduw, mascara en ander vuil. Zoethoutwortelextracten worden zeer goed verdragen, waardoor de reiniging bijzonder geschikt is voor de droge, rijpe en gevoelige huid.

Bij gebruik wordt de crème voorzichtig in een olie gewreven en kan vervolgens met water worden geëmulgeerd om een voedende lotion te creëren. Op het einde met lauwwarm water afspoelen. Verwijder de resterende waterfilm met wattenschijfjes en een geschikt tonicum zodat de huid weer op de optimale ph-waarde kan worden gebracht.

36,50 €

  • 0,2 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

MCT SKIN OIL 250 ml

MCT SKIN OIL:

Je huid is je eerste verdediging tegen aanvallen van buitenaf. Ze verdient het beste. MCT-olie is een super speciaal type vet voor de huid. 

Gebruik MCT olie als super ontschminker, make-up reiniger en fantastische totaal reiniger van de huid. 

Gebruik MCT olie voor de huid, er bestaan geen allergische reactie met MCT ; MCT-olie voor op je huid vanwege haar verzachtende, niet-verstoppende en antimicrobiële werking.

MCT beschermt de huid tegen vreemde micro-organismen.

Bijvoorbeeld is gebleken dat MCT olie “propionbacteriën” doodt, verantwoordelijk voor inflammatoire acne. 3 soorten bacteriën die gelinkt worden met acne worden door MCT’s gedood vooraleer ze acne kunnen uitlokken.

MCT’s helpen je huid hydrateren. MCT’s helpen eczeem voorkomen. MCT’s uit kokosolie helpt droge huid en helpt schilferende jeukende huiduitslag voorkomen en genezen .

MCT’s helpen wonden te genezen. Klinische testen bevestigen dat MCT het genezingsproces versnellen, geeft een verbeterde antioxidanten status en verhoogt de collageen niveau’s, collageen is belangrijk om wonden te genezen.

‘MCT en gezonde vetten zijn uiterst belangrijk voor ons lichaam, onze hormonen, immuunsysteem en onze huid. MCT hebben een lengte van 6 tot 12 koolstofatomen. Het is een super speciaal type van vet.´

29,50 €

  • 0,25 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen