Dermaplaning

Hoe werkt het?

 Dermaplaning is een zeer effectieve peelingmethode waarbij de huid onmiddellijk en dramatisch gladder wordt en de "pluizige haren" op het gezicht worden verwijderd. Na slechts één behandeling ziet een doffe, droge huid er frisser en gladder uit. Make-up gaat feilloos verder! Het resultaat houdt meestal 2-3 weken aan. Doordat de dode huidcellen voorzichtig worden verwijderd, kan celvernieuwing worden gestimuleerd, zodat alle serums of concentraten van werkzame stoffen gedurende ongeveer 72 uur optimaal, sneller en gemakkelijker in de huid kunnen doordringen om de gewenste voordelen te bereiken.

Dermaplaning omvat het gebruik van een speciaal chirurgisch mes en vereist training, vaardigheid en kennis. Ik ben met deze methode begonnen omdat ik er trots op ben dat ik dermaplaning ben gecertificeerd. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor alle huidtypes en een uitstekend alternatief voor microdermabrasie. Doordat tijdens het dermaplaning ook het fijne vellushaar of “perzikkleurige” of pruimhaar wordt verwijderd, ontstaat er een bijna onberispelijke basis voor de make-up. Het is een bijzonder populaire keuze voor bruiloften of speciale gelegenheden.


Indien gewenst kan dermaplaning elke 3 tot 4 weken worden herhaald. Prijzen vanaf € 80 tot € 128

Voeg 10 minuten LED-lichttherapie toe om de voordelen van uw dermaplaning-behandeling te vergroten.

Dermaplaning met Ageless after verzorging Behandel 50 minuten

Dermaplaning met Ageless BioCellulose met een glow-effect, wanneer de huid meer helderheid nodig heeft, met Moringa en groene thee-extract, stamcellen van de Oost-Indische kers Behandelen 60 minuten

Dermaplaning met lichte chemische peeling vooraf. Werk af met het spirulina-masker - de frisheidsschop in 55 minuten

Dermaplaning met ontspannende gezichtsbehandeling 80 minuten