Carboxy Skin Renewal

De Beauty Gas PureCO2 zorgt voor een spontane verbetering van het uiterlijk en onmiddellijke vermindering van rimpels.

CO² Carboxygas -Carboxytherapie is een behandeling voor donkere kringen onder de ogen, maar ook tegen cellulitis, striae werkt het succesvol. Het is in de jaren dertig ontstaan in Franse kuuroorden. De behandeling kan worden toegepast op de oogleden, nek, gezicht, armen, billen, buik en benen. Het maakt gebruik van infusies van koolstofdioxide, een van nature voorkomend gas in het lichaam. 

 

 

 

Carboxy-behandeling - de natuurlijke behandeling van rimpels in esthetische cosmetica

Huidvernieuwing met CO²

100% medische CO²


Medische CO² in de esthetiek

Natuurlijke krachten beginnen hun actie door minimale elektrische ladingen van natuurlijke verbindingen. Met het begrip van fysiologie en biologie, kunnen natuurlijke effecten van het ademgas kooldioxide specifiek worden gebruikt in esthetiek en natuurgeneeskunde. De carboxymethode behoort tot de Meso-behandelingen.

Effect op de huid van binnenuit - genezen of schot

De carboxymethode in esthetiek is een cosmetische toepassing. De applicatie genaamd Carboxy kan eenmaal worden toegepast als een Friday Night Shot, evenals herhaald en curatief voor mogelijke anti-aging effecten. Als een enkele behandeling moet de zogenaamde Carboxy Shot kort voor uw uitvoering worden toegepast. De carboxybehandeling kan worden gebruikt als aanvulling op de gezichtsbehandeling door de cosmetisch werkende huiddeskundige of in plaats daarvan. Een gezicht ziet er fris uit, maar niet behandeld, na de cosmetische toepassing van het schoonheidsgas.

FAQ's

Hoe zie ik er direct na de behandeling uit?

Na de cosmetische carboxybehandeling zal uw huid stralen in een levendige teint. Bij behandeling in het gebied rond de ogen zal zwelling zichtbaar zijn kort na injectie. Zonnebrillen bieden voldoende bescherming voor een hersteltijd van enkele minuten.

Gebruikt carboxy pijn?

Nee. Wanneer het esthetische gas met handmatige druk tot zwijgen wordt gebracht, veroorzaakt CO2-emfyseem geen pijn. Het verdovende effect gaat vooraf aan weefselverwijding wanneer het langzaam wordt aangebracht. De por van de meso pin is nauwelijks merkbaar.

Zijn er bijwerkingen?

Bij correct gebruik heeft carboxytherapie geen blijvende bijwerkingen.

Af en toe, maar zelden, kan een lichte zwelling optreden of kunnen kleine hematomen verschijnen. Dit effect regelt zichzelf automatisch, duurt ongeveer 72 uur. Vanuit medisch oogpunt is dit effect positief, omdat nog meer fibroblasten worden gestimuleerd om collageen te produceren. Vanuit het perspectief van de klant, helaas nogal lelijk. Blauwe vlekken kunnen echter gemakkelijk worden overschilderd. Het is een natuurlijk genezingsproces met de lichaamseigen metaboliet kooldioxide.

Krijg ik blauwe plekken?

Nee, meestal niet. Een klein hematoom treedt zelden op met verminderde bloedstolling.

Hoeveel kost de Carboxybehandeling?

Afhankelijk van de inspanning en het behandelingsprotocol, variëren de kosten meestal tussen € 90,00 en € 150,00 per applicatie.

De Carboxy kan worden gebruikt tegen chronische zwelling van het gezicht of als een strakke behandeling van de onderkaaklijn meerdere keren, in de zin van een reeks. De Carboxy-kuur vindt slechts eenmaal per week plaats, later om de veertien dagen, in series van zes of tien behandelingen. Er zijn aanwijzingen dat de vorming van collageenvezels wordt beïnvloed door meerdere behandelingen met CO2.

Carboxy in de geneeskunde

Het gebruik van zogenaamd brongas, ook wel curatief gas genoemd, wordt al meer dan 100 jaar toegepast. Met toenemend gebruik van antibiotica werd koolstofdioxidebehandeling niet onderzocht in de conventionele geneeskunde. Het genezende gas CO2 wordt gebruikt in de natuurgeneeskundige zin.

Hier zijn antwoorden op typische en veelgestelde vragen over esthetische carboxytherapie. Hoewel er enkele onderzoeken zijn die de werkzaamheid van carboxytherapie niet voldoende ondersteunen, zijn ze van belang voor het algemene begrip van carboxytherapie.

Hoe gaat de behandeling?

De huid wordt op de behandelingsplaatsen gedesinfecteerd. Met een meso-pin wordt het esthetisch effectieve gas onder de huid geleid en door de behandelaar onder de huid naar de werklocatie geleid. De onmiddellijk veroorzaakte zwelling kan worden geregeld door de hoeveelheid en formulering van het gas en de carboxydruk. De behandeling duurt minder dan 15 minuten.

Is het gebruik van carboxy een medische procedure of een cosmetische toepassing?

We gebruiken de carboxymethode om cosmetische redenen, niet om ziekten te genezen.

Is het gebruik van carboxy een medische procedure of een cosmetische toepassing?

We gebruiken de carboxymethode om cosmetische redenen, niet om ziekten te genezen.

Hoe lang duurt het effect?

Het kortetermijneffect op de zichtbare huidtint en de onmiddellijke vermindering van rimpels is zichtbaar en voelbaar gedurende ongeveer 24 uur. Een niet direct zichtbaar, maar weefseleffectief behandelingssucces kan voortbouwen op onze ervaring gedurende meerdere weken in een reeks behandelingen.Medische kooldioxide - en op lange termijn?

Pure CO2 (PureCO2) wordt medisch koolzuur. Het frisheidseffect op de huid is onmiddellijk. Bij vaste klanten zien we minder gezichten op oudere leeftijd, zelfs bij 70-plussers. En dat zonder volumebehandeling. Het effect kan niet op tegen lipofilling of een dure hyaluronzuur volumebehandeling - maar het is in ieder geval natuurlijker en zonder noemenswaardige risico's.

 

Beste resultaten:

voor zwelling onder de ogen

CO2 meso tegen zwelling van de jukbeenderen en striae

Wanneer het uiterlijk bijzonder belangrijk is

De mens is zo jong als zijn huid. Maar zo oud als zijn bloedvaten. Dit is vooral merkbaar op de huid die ruwer wordt en de gezichtsolie die erin valt. De Sparkling Skin Lift is een verjongende cosmetische gezichtsbehandeling en staat ook wel bekend als de "Friday Night Carboxy Shot".

De Beauty Gas PureCO2 zorgt voor een spontane verbetering van het uiterlijk en onmiddellijke vermindering van rimpels.O2 Carboxy

Dit is hoe Carboxy Skin Renewal werkt

Een reeks carboxy-behandelingen kan helpen tegen zwelling in het gezicht, bij voorkeur in het gebied van de jukbeenderen, dus onder de ogen. Als de resultaten geschikt zijn, moeten vier carboxybehandelingen worden uitgevoerd met tussenpozen van een week, daarna vier met tussenpozen van 14 dagen en ten slotte vier behandelingen met maandelijkse tussenpozen. Dit verbetert de bloedvatsituatie in de huid en verhoogt de doorbloeding en lymfedrainage. De neiging tot opzwellen van congestie in het gezicht neemt af. In dezelfde sessie verjongt de huid en worden rimpels verminderd.

 

Andere toepassingen: handrug, striae

 Prijzen

Testbehandeling vanaf € 99, - eenmalig

Eenmalige behandeling vanaf € 90, -

6 reeksen € 535,00

10 reeksen € 870,00

Body prijzen: op aanvraag


Petra Classen Exclusiv Care Kosmetikinstitut und SPA

Hautexpertin

'Bestes Schönheitsinstitut im Allgäu und Ostallgäu'*

Natürlich schön in jedem Alter

Kontakt

Exclusiv Care & Holistic SPA

Hautexpertin Petra Classen

Kirnachstrße 10

               87640 Ebenhofen - Biessenhofen

UST.-NR.-:

www.exclusivskincare.de

petra@exclusivskincare.de

phone 
mobile 00316-39714985
whatsapp 00316-39714985

 

Special Behandlungen

 CarboxyChemical Peel

• Cosmelan • DermaPlaning

FaceDesign Huidanalyse 

•Hautverbesserung

•Hautverjüngung •Hauterneuerung 

• Infuzion

• Medical Beauty • Thalasso

• Problemlöser

 

Öffnungszeiten:

 

Wir arbeiten bevorzugt nach Terminvereinbarung. Auch abends und am Wochenende möglich. Sie werden immer persönlich von der Chefin behandelt.

Apparative Behandlungen

INFUZION • LDM Medical

Meso LiftMicro-Needling

OxyGeneo 3-in-1 SuperfacialPlasmaLift

• Radiofrequen

• Sauerstoff Oxy

• Infuzion 

 

Behandlungen maßgeschneidert

PC Premium Care by PC –

Age Control & Barriere Control & Balance Control

Unsere Produkte im Online Shop