FACEDESIGN

WAAROM WERKT DIT UNIEKE PROGRAMMA?Het is natuurlijk en persoonlijk. Punt uit.Niet-chirurgisch gezichtsverjongingsprogramma

We zullen een-op-een ontmoeten, praten over uw gezichtsproblemen, een diagnostische kaart maken, een palpatiegevoeligheid van pijntolerantie uitvoeren, op zoek naar spierspasmen, fibrose-knobbels en zwelling.

De echte oorzaken van veroudering liggen onder je huid. Combinatie van gezichtsmassages werken met veeleisende precisie voorbij het huidoppervlak waarbij spieren, gewrichten, fascia's, pezen en onderhuids weefsel betrokken zijn.

De belangrijkste doelen van deze massages zijn het verbeteren van het bloed (stimuleren van de productie van hyaluronzuur, collageen), de lymfestroom, het herstellen van de anatomische lengte van de spieren, het defibroseren van vetweefsel, het verminderen van vethypertrofie, het herstellen van slappe huid.

Het werkt zowel als een onafhankelijke techniek als als een effectieve voorbehandeling vóór chirurgische en andere invasieve procedures.

Elk gezicht is uniek en veroudert anders, alles hangt af van vele factoren. Daarom geeft een integrale aanpak voor elke klant het beste resultaat.

Als u zich zorgen maakt over fijne lijntjes, neus-lippenplooien, onderkin, kaken en/of overmatige zwelling, slappe huid, hangende ogen, nekrimpels, TMJ-aandoening, probeer dan dit effectieve en natuurlijke alternatief voor botox en fillers. Achterwaarts ouder worden voelde nog nooit zo ontspannend!


Eén sessie 4 massages a´2 uur

We zullen een-op-een ontmoeten, praten over uw gezichtsproblemen, een diagnostische kaart maken, een palpatiegevoeligheid van pijntolerantie uitvoeren, op zoek naar spierspasmen, fibrose-knobbels en zwelling.

Maak de foto voor en na elke sessie, zodat u verbeteringen kunt zien. Ik zal een eerste PC Cuccale en diepe weefselmassage geven (SPLITMASSAGE), beeldhouwmassage, Queen Ring, face cupping. Selecteer gezichtsoefeningen en face taping voor uw type gezichtsveroudering.

1 sessie
430,00 €

229,00 €

  • Uitverkocht

Intake behandeling

Intake behandeling & gratis huidcheck

een veilig behandeling vanaf 129,- EURO enontvang een gratis huid snel test gratis bij u behandeling–op maat- met by PCverzorgingsproducten totale behandeltijd ca. 120 min.

behandeling met gratis covid test
159,00 €

129,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

BEAUTYBOX by PC


BEAUTYBOX by PC

BEAUTYBOX by PC: BARRIERE CONTROL

  • MCT SKIN OIL 250 ml 
  • DML high cream 50 ml 

125,00 €

  • 0,25 kg
  • Uitverkocht