Exclusieve cosmetische producten - eerste klas technologieën

Vanaf het begin hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen met apparatuur. Dit is de enige manier om optimale behandelresultaten te bereiken en huidproblemen bij de oorsprong effectief en succesvol te verbeteren. Uiterst hoogwaardige, geteste apparaten uit  Israel , Duitsland, Zweden, Frankrijk en Canada zorgen voor een veilige en uitstekende behandeling.

 

Afhankelijk van het toepassingsgebied raden we het gebruik van individuele behandelingstechnieken of zelfs effectievere combinaties aan. Sterk geconcentreerde actieve ingrediënten zijn afgestemd op het huidtype.

Partner

Premium-ServiceThis includes:

  • Using only CTFA certified ingredients Products licensed by and manufactured under the supervision of the Ministry of Health
  • Maintain ISO manufacturer certification (ISO 9001:2008, ISO 13485:2003 ) ISO 22716:2007 – CGMP

Certificaten

Door mijn intensieve medische opleiding kan ik verschillende niet-invasieve anti-verouderingsmethoden gebruiken voor huidverjonging en echte huidverbeteringen.

  • Voortdurend streven onder het motto, om zo te zeggen: "Het beste voor mijn klanten is niet goed genoeg", volg ik regelmatig bijscholing, tot ver buiten de grenzen.