Infuzion

Informatie

Het Orginal INFUZION System

Infuzion System is een geregistreerd handelsmerk. Let op het juiste logo op de homepage van het instituut dat u voor een INFUZION-behandeling wilt bezoeken. Daarnaast wordt dit logo ook weergegeven op het apparaat waarmee uw behandeling wordt uitgevoerd.

De steriele INFUZION-actieve ingrediënten worden uit de verpakking gehaald en door uw INFUZION-expert tijdens uw behandeling ter plaatse en voor uw ogen geopend.

De werkzame stof Infuzion BOOZTER wordt opgezogen met een injectiespuit en naald (steriel verpakt) en vervolgens wordt de naald verwijderd en vervangen door de Infuzer (roller). Beide worden vervolgens in het INFUZION-apparaat geklemd.

De werkzame stof Infuzion VOLYMIZER is al opgezogen in een spuit en steriel verpakt. Hier wordt een steriele infuzer (roller) geplaatst. Dit wordt vervolgens in het INFUZION-apparaat geklemd.

De Infuzer (roller) wordt ook steriel verpakt en is uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik. Na elke behandeling worden deze en de andere verbruiksmaterialen weggegooid. INFUZION hecht veel belang aan uw veiligheid. Daarom gebruikt elke klant alleen materialen die steriel verpakt zijn en niet hergebruikt kunnen worden. Bacteriën en virussen maken geen schijn van kans. Bovendien wordt uw huid vlak voor de INFUZION-behandeling grondig gedesinfecteerd.

Zoals hierboven beschreven, zijn er twee actieve ingrediënten: INFUZION BOOZTER (steriel hyaluronzuur verrijkt met vitamines en mineralen) en INFUZION VOLYMIZER (steriel hyaluronzuur). Deze zijn niet te vergelijken met conventionele serums die in cosmetica worden gebruikt, omdat de INFUZION actieve ingrediënten steriel zijn en geen conserveringsmiddelen bevatten. De actieve ingrediënten bestaan uit hooggeconcentreerd hyaluronzuur, zoals bekend uit de esthetische geneeskunde, en hun moleculaire grootte en pH-waarde zijn speciaal afgestemd op de behandeling. In combinatie met het Infuzion-systeem zijn de actieve ingrediënten van Infuzion de garantie voor succes van deze sensationele behandeling: het hyaluronzuur stabiliseert zich in de huidcellen, de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, volume wordt opgebouwd, de huidstructuur wordt verbeterd, lijnen en rimpels worden verminderd, de huid wordt diep gehydrateerd. Ook ideaal om huidveroudering tegen te gaan, omdat er over het gehele oppervlak gewerkt wordt en de binnenste huidbarrière versterkt wordt. Op deze manier wordt niet alleen actie ondernomen tegen tekenen van veroudering die al zichtbaar zijn, maar ook tegen verouderingsprocessen die zich nog maar net in de huid ontwikkelen.

De productie van het Infuzion-apparaat en de actieve ingrediënten vindt plaats volgens strikte EU-richtlijnen in Europa

Wil jij ook graag kennis maken met deze sensationele behandelmethode en behandeld worden met het wonderwapen voor een jeugdige uitstraling en een fantastische glans?

Wat is Infuzion?

 

Infuzion vervangt de naald op de spuit door een gepatenteerde roller, een Infuzer. Wanneer de Infuzer over delen van de huid wordt gerold, dringt het met vitamine verrijkte hyaluronzuur door de poriën in de huid en vult het elke huidcel. Het gezicht, de hals, het decolleté en de handen krijgen een gelijkmatige lift. Infuzion elimineert rimpels en donkere kringen onder de ogen. De huid krijgt een fijne glans.

Infuzion wordt aanbevolen voor:

  • Voorkomt en vermindert rimpels
  • Elimineert kraaienpootjes
  • Vermindering van donkere kringen onder de ogen
  • Verzachten en veranderen van de huidskleur

Behandeling

Infuzion levert hyaluronzuur via de dermis aan het onderhuidse weefsel. Het is bij wijze van spreken een injectie zonder naald en wordt beschreven als niet-invasief. Het wordt bepaald door zijn maximale flux door laagspanningselektriciteit met een trans-appendageale route door haarzakjes, zweetklieren en talgklieren

Prijzen vanaf € 250

Speciale prijsaanbiedingen voor het sluiten van bijvoorbeeld een 3 + 1 Infuzion serie op aanvraag

Resultaten

Voor het ultieme en blijvende resultaat van zes maanden heb ik een sessie van drie behandelingen nodig. Daarna is elke zes maanden slechts één behandeling nodig.

Infuzion hydrateert de huid volledig en geeft het een verjongend uiterlijk.

Er zijn geen injecties nodig en de resultaten zijn direct zichtbaar.


Petra Classen Exclusiv Care Kosmetikinstitut und SPA

Hautexpertin

'Bestes Schönheitsinstitut im Allgäu und Ostallgäu'*

Natürlich schön in jedem Alter

Kontakt

Exclusiv Care & Holistic SPA

Hautexpertin Petra Classen

Kirnachstrße 10

               87640 Ebenhofen - Biessenhofen

UST.-NR.-:

www.exclusivskincare.de

petra@exclusivskincare.de

phone 
mobile 00316-39714985
whatsapp 00316-39714985

 

Special Behandlungen

 CarboxyChemical Peel

• Cosmelan • DermaPlaning

FaceDesign Huidanalyse 

•Hautverbesserung

•Hautverjüngung •Hauterneuerung 

• Infuzion

• Medical Beauty • Thalasso

• Problemlöser

 

Öffnungszeiten:

 

Wir arbeiten bevorzugt nach Terminvereinbarung. Auch abends und am Wochenende möglich. Sie werden immer persönlich von der Chefin behandelt.

Apparative Behandlungen

INFUZION • LDM Medical

Meso LiftMicro-Needling

OxyGeneo 3-in-1 SuperfacialPlasmaLift

• Radiofrequen

• Sauerstoff Oxy

• Infuzion 

 

Behandlungen maßgeschneidert

PC Premium Care by PC –

Age Control & Barriere Control & Balance Control

Unsere Produkte im Online Shop