Huidanalyse

Gezichtsdiagnostiek

Gezichtsdiagnose (ook pathofysiognomica: pathos = lijden, physis = lichaam, gnoma = merkteken) is een oeroude procedure waarmee wordt getracht af te leiden van de zichtbare buitenkant van een persoon (zijn gezicht = gezicht) naar zijn verborgen binnenkant.

Gezichten vertellen wat we denken, of we nu blij of verdrietig zijn. Maar gezichten laten ook zien hoe gezond we zijn. De meest uiteenlopende geneeswijzen maken gebruik van het zorgvuldige onderzoek van het gezicht en de gezichtsuitdrukking: beginnend bij de traditionele Chinese geneeskunde (TCG) via de gezichtsanalyse van natuurgenezers tot de moderne geneeskunde.


Meer informatie over uw echte huidconditie!

Wij bepalen uw huidige huidconditie en stellen een exact zorg- en behandelplan op dat op uw maat is afgestemd. Bij de aankoop of verwerking van producten vanaf 200, 00  euro, wordt rekening gehouden met de analysekosten van 45, 00 euro( normalprijs 90, 00 euro). 

Uw huid is net zo uniek als u het bent!

Uw huid heeft verschillende behoeften, afhankelijk van het seizoen, de huidige levenssituatie en externe invloeden. Ontdek meer over de ware conditie van uw huid - met iMetric, de innovatieve huidanalysator van 2020.

Met behulp van de nieuwste meettechnologie kunnen we nu uw individuele huidconditie bepalen met iMetric in slechts 10 minuten.

Het verzorgings- en behandelingsprogramma dat persoonlijk op u is afgestemd, kan uw huidconditie duurzaam verbeteren.

De verzorgingsproducten worden afzonderlijk vers samengesteld in de hoogst toegestane concentratie met actieve bestanddelen om het beste resultaat te bereiken.

U ontvangt uw individuele resultaten direct afgedrukt of per e-mail bij u thuis.


Professioneel IMetric Huidanalyse

Thalgo iMetric Hautanalysegerät

Leer meer over uw werkelijke huidconditie!

Wij bepalen uw huidige huidconditie en stellen een zorg- en behandelplan op maat voor u op. De analysekosten van 45 euro worden verrekend met productaankopen of behandelingen vanaaf 200, 00  €. (alle prijzen incl. BTW 21%)

Uw huid is net zo uniek als u  het ook bent!

Afhankelijk van de jaren, huidige leefsituatie en aanverwante invloeden heeft je huid het gehoord. Lees meer over de werkelijke conditie van uw huid - met iMetric, de innovatieve huidanalysator.

 

Met de nieuwste mestechnologie kunnen we nu iMetric gebruiken om u in slechts 10 minuten door onze richtlijnen voor huidconditie te leiden.

Dat leidt ertoe dat u zegt dat de gedragsinstructies voor uw huidconditie worden opgevolgd.

U ontvangt uw juiste resultaten direct in print of per e-mail thuis.

 


Thalgo Imetric Hautanalyse bei der PC Beauty Lounge Graz Eggenberg

Analyse van 10 huideigenschappen

Vochtige Huidtextuur» Rimpel »Talg Glans»

»Pigmentvlekken» Poriën »Roodheid» Elasticiteit »Cellulite

 

Lichaamsanalyse ook beschikbaar!

  • Identificatie van de meest voorkomende huidproblemen: Vochtgehalte van de huid, vlekverdeling, huiddikte, gevoelige huidgebieden, rimpels, poriediepte, aderen, huidskleur, pigmentatie (door middel van fotoveroudering), vaste gelaatstrekken, neiging tot vlekziekten
  • Vergelijking van huidproblemen gedurende een langere periode
  • Simulatie van de toekomstige ontwikkeling van de huid
  • kunstmatige intelligentie en nog veel meer