· 

i-metric huidanalyse

imetric - huidanalyse

Meer informatie over uw echte huidconditie!

Wij bepalen uw huidige huidconditie en stellen een exact zorg- en behandelplan op maat. Die is perfect voor u afgestemd naar uw persoonlijke behoeften . Bij de aankoop of verwerking van producten vanaf 200, 00  euro, wordt rekening gehouden met de analysekosten van 45, 00 euro( normalprijs 90, 00 euro). 

Uw huid is net zo uniek als u het bent!

Uw huid heeft verschillende behoeften, afhankelijk van het seizoen, de huidige levenssituatie en externe invloeden. Ontdek meer over de ware conditie van uw huid - met iMetric, de innovatieve huidanalysator van 2020.

  • met behulp van de nieuwste meettechnologie kunnen we nu uw individuele huidconditie bepalen met iMetric in slechts 10 minuten.
  • het verzorgings- en behandelingsprogramma dat persoonlijk op u is afgestemd, kan uw huidconditie duurzaam verbeteren.
  • de verzorgingsproducten worden afzonderlijk vers samengesteld in de hoogst toegestane concentratie met actieve bestanddelen om het beste resultaat te bereiken.
  • u ontvangt uw individuele resultaten direct afgedrukt of per e-mail bij u thuis.
  • identificatie van de meest voorkomende huidproblemen: Vochtgehalte van de huid, vlekverdeling, huiddikte, gevoelige huidgebieden, rimpels, poriediepte, aderen, huidskleur, pigmentatie (door middel van fotoveroudering), vaste gelaatstrekken, neiging tot vlekziekten
  • vergelijking van huidproblemen gedurende een langere periode
90,00 €

45,00 €