· 

Waarom is een huidverzorgings behandeling voor onderhoud zo belangrijk voor je?

Waarom is een huidverzorgings behandeling voor onderhoud zo belangrijk voor u? willen we er niet allemaal zo lang mogelijk jong en vitaal uitzien? Een van de redenen waarom het de beste investering in de toekomst is...

Als je 100% uitgaat van wat we samen kunnen bereiken, dan is bijna 70% wat u thuis doet en de op elkaar afgestemde behandelingen in de cabine met je schoonheidsspecialiste de rest.

Een mooie huid is een levenslang proces en geen toeval

Als je over 30 jaar een mooie huid wilt, dan zul je vandaag keuzes moeten maken die gaan helpen voor later. Een mooie huid is een levenslang proces en het ontwikkelen van een dagelijkse routine zal je helpen voor op de lange termijn.

Preventie is eenvoudiger

Het is gemakkelijker om potentiële huidproblemen te voorkomen dan deze in de toekomst te proberen op te lossen. Iedere dag de tijd nemen om uw huidverzorgingsroutine te doen zal beter zijn dan het behandelen van verwaarlozing op latere leeftijd.

Een huidverzorgingsroutine bespaart geld! 

Misschien geloof u dit niet wanneer u alle producten tegelijk aanschaft, maar wanneer u goed voor je huidconditie zorgt, betekent dit dat je op latere leeftijd geen of minder huidproblemen krijgt die kostbaar zijn om te verbeteren. Als je acnelittekens, diepe rimpels, huidverkleuringen of andere huidproblemen kan tegengaan met de juiste huidverzorgingsroutine, dan zou u wel gek zijn als u dit niet doet. Of niet, toch? 

Als je er goed uitziet, dan voel je je ook goed!

Een gezonde, stralende huid kun je zelfvertrouwen een boost geven. Je gezicht is je visitekaartje, dus waarom zou je dit niet als beste willen verzorgen? Een beetje mindful misschien, maar we geloven dat wanneer je een stralende huid hebt dit ook kan helpen in je dagelijkse leven!

Een huidverzorgingsroutine kan helpen bij andere gezonde routines

De eerste stap is gemaakt en dat zijn de juiste producten voor uw huid. Maar wil je dat je huid van binnenuit ook mooi wordt? Dan is het belangrijk dat je kiest voor andere gezonde routines. Denk aan een gezonde levensstijl, dus niet roken of veel drinken, gezond eten, genoeg water drinken en meer. Wil je hier meer informatie over? Neem dan rustig contact met ons op, we helpen je hier graag mee! Beautiful Meerssen heeft een eigen supplementen programma Daily Dosis by PC.

Ben je nu wel overtuigd waarom een huidverzorgingsroutine belangrijk is. Er is geen betere tijd als NU om de juiste routine te ontwikkelen die goed voor je werkt zodat je huid er jarenlang fantastisch zal blijven uitzien.

Bij ons schoonheidsinstituut Beautiful Meerssen helpen we je graag verder met het bereiken van je perfecte huidverzorgingsroutine. Maak vrijblijvend bij ons een afspraak om je te laten adviseren welke producten het allerbeste bij je huidtype passen! 

Als je 100% uitgaat van wat je samen kunt bereiken, dan is bijna 70% wat je thuis doet en de op elkaar afgestemde behandelingen in de cabine met je schoonheidsspecialiste de rest.

Als je kiest voor een kuur is het raadzaam om het resultaat te blijven verbeteren en behouden, vergelijkbaar met een autoservice. Een auto blijft langer mooi als deze regelmatig wordt schoongemaakt en naar de aanbevolen check-ups en keuringen wordt gebracht.

Ik zie en voel je huid zonder make-up, wat voor je een duidelijk voordeel is.

Het is ook belangrijk voor succes!

  • Consequente naleving van het huidprogramma ritueel,
  • geen producten van derden te gebruiken
  • en om het permanent te onderhouden.

Hoe groter het huidprobleem, hoe langer de weg naar succes.

Bespreek eventuele wijzigingen met uw schoonheidsspecialiste zodat uw huid lang mooi en gezond blijft.

 

 

Petra Classen Exclusiv Care Kosmetikinstitut und SPA

Hautexpertin

'Bestes Schönheitsinstitut im Allgäu und Ostallgäu'*

Natürlich schön in jedem Alter

Kontakt

Exclusiv Care & Holistic SPA

Hautexpertin Petra Classen

Kirnachstrße 10

               87640 Ebenhofen - Biessenhofen

UST.-NR.-:

www.exclusivskincare.de

petra@exclusivskincare.de

phone 
mobile 00316-39714985
whatsapp 00316-39714985

 

Special Behandlungen

 CarboxyChemical Peel

• Cosmelan • DermaPlaning

FaceDesign Huidanalyse 

•Hautverbesserung

•Hautverjüngung •Hauterneuerung 

• Infuzion

• Medical Beauty • Thalasso

• Problemlöser

 

Öffnungszeiten:

 

Wir arbeiten bevorzugt nach Terminvereinbarung. Auch abends und am Wochenende möglich. Sie werden immer persönlich von der Chefin behandelt.

Apparative Behandlungen

INFUZION • LDM Medical

Meso LiftMicro-Needling

OxyGeneo 3-in-1 SuperfacialPlasmaLift

• Radiofrequen

• Sauerstoff Oxy

• Infuzion 

 

Behandlungen maßgeschneidert

PC Premium Care by PC –

Age Control & Barriere Control & Balance Control

Unsere Produkte im Online Shop