· 

Kritische voedingsfactoren

PC Premium Care

Er zijn kritische voedingsfactoren waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de manier waarop we ouder worden beïnvloeden. Genetica, UV-schade en roken versnellen allemaal veroudering. Huidig onderzoek heeft nu echter aangetoond dat glucose en fructose, die aanwezig zijn in gewone voedingsmiddelen die we dagelijks consumeren, een directe invloed hebben op de collageen- en elastine-eiwitten in onze huid. 

DE WETENSCHAP

Glycatie (of glycosylering) is het resultaat van covalente binding van een eiwit- of lipidemolecuul met een suikermolecuul om AGE's (Advanced Glycation End products) te vormen. Hierdoor worden collageen- en elastine-eiwitten in de huid stijf en stug. Het resulterende suiker-eiwitcomplex is verkleurd, misvormd en broos en manifesteert zich als rimpels en verlies van glans.

Jongeren zijn constant in staat om gezond nieuw collageen te produceren en weg te komen met een suikerrijk dieet. Naarmate u ouder wordt, bent u echter minder toegerust om uw eigen collageen en elastine aan te maken, en een slecht dieet met veel suiker heeft direct invloed op het verschijnen van rimpels.

DE OPLOSSING

Een combinatie van goed eten, het vermijden van milieuschade en het gebruik van wetenschappelijk geformuleerde huidverzorging die vrij is van twijfelachtige ingrediënten. 

HUIDVERZORGING

De huid speelt een cruciale rol in uw anti-verouderingsregime. Zorg ervoor dat u producten kiest die vrij zijn van parabenen, kunstmatige geur-, kleur- en andere twijfelachtige ingrediënten.