· 

Silk Lift - Zijdendraad Lifting

MULTI ACTIVE LIFT behandeling

MULTI ACTIVE LIFT behandeling

Silk Lift Treatment zonder injecties spuitje, naalden - prik, is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten. Heeft een hydraterende, voedende, regenererende en verstevigende werking op de huid.

De combinatie van de actieve werkstoffen, silk van PC, dringen diep door in de huid. Geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden. Ze zorgen dat vroegtijdige veroudering tegengewerkt kan worden.

De zijdelifting is een bijzonder genoegen wanneer de huid drie decennia van leven "in de poriën" heeft. Aan de ene kant kan het helpen tegen roodheid en grote poriën, aan de andere kant kan het verdorde delen van het gezicht fluweelzacht doen lijken. De eiwitten in het masker zorgen ervoor dat de bronnen van de hoorncellen en dus de rimpels verdwijnen. Het masker zelf, dat aanvankelijk van onder naar boven wordt bevochtigd, droogt elke minuut en ontlast de lymfe. Op deze manier wordt het gezicht naar binnen gecontacteerd en meer naar buiten bewogen (bio-lifting). Dat zie je duidelijk aan de smallere contouren. IJsmoleculen nestelen zich in de holtes van de huid en laten de teint er fijner en fluweelachtiger uitzien. Silk lifting is zeer effectief voor de gevoelige, ruwe, gekrompen huid - zoals ook het geval is bij facelifts.

Samenvatting: SILK LIFTING / Zijdendraad Lifting / Collageen draden/ Collageen Boost

  • Zijde tillen
  • Tijdens de silk lifting wordt pure zijden stof in de huid gesmokkeld.
  • De luxueuze zijden stoffen zorgen voor een bijzonder stevige en verjongde teint. De poriën worden verkleind en het bindweefsel wordt strakker.
  • Tegelijkertijd worden de lymfestroom en de bloedcirculatie gestimuleerd.

Zo is de silk lifting een actieve behandeling tegen couperose, bleke huid, zwak bindweefsel, rimpels en huid met grote poriën.
Het resultaat is een onmiddellijk liftend effect met een zijdezachte huid die minimaal 4 weken aanhoudt!