Radiofrequentie

 

"de perfecte golf"

Wat is überhaupt radiofrequentie?

Deze behandeling versterkt niet alleen de huid, maar ook het onderliggende bindweefsel efficiënt. Uiterst zacht en pas jaren geleden een chirurgische ingreep, de huid wordt verjongd en rimpels worden verminderd.

 

Aanscherping door hittefrequenties

 

De radiofrequentiemethode (Thermage) wekt warmte op in diepe weefsellagen die bepaalde moleculen stimuleren. De bestaande collageenvezels trekken samen (krimpen) en "verkorten" als het ware, waardoor de diepe huidlagen strakker worden. Dit proces verloopt langzaam, het resultaat is zichtbaar na ongeveer 4 - 6 maanden.

 

Tijdens de radiofrequente behandeling worden hyaluronzuur en aloë vera gebruikt om het huidoppervlak te koelen; deze twee actieve ingrediënten zorgen ook voor een sterke en langdurige binding van vocht in de huid.

 

Vanwege de verschillende werkingswijzen en doelen kan de methode gemakkelijk worden gecombineerd met behandelmethoden die collageenophoping veroorzaken, b.v. Mesoporatie, MicroNeedling, LDM

 

Terwijl de mesoporatie collageen opbouwt, worden de vezels in de volgende stap versterkt met de radiofrequentie.

 

Presentatie voor en na het krimpen met radiofrequentiebeelden zichtbaar

 

Dit biologische proces maakt het weefsel zichtbaar in de diepe huidlagen en vooral duurzaam strakker.


TriPollar RF behandelingen

De veelzijdige toepassingen van de TriPollar behandelingen zijn gebaseerd op RF technologie. RF is thermische energie bedoeld om de dermis en hypodermis te verwarmen. De hitte bevordert de aanmaak van collageen- en elastinevezels, die bijdragen aan een stevigere, elastischere en strakkere huid. Alhoewel resultaten reeds zichtbaar zijn na 1 behandeling, is het belangrijk om de behandelingen in kuurverband te volgen voor het cumulatieve effect. Bent u ervan bewust dat er meerdere behandelingen nodig zijn om optimale resultaten te bekomen. 

Voordelen TriPollar

  • Vermindering van rimpels en lijntjes
  • Verbetering van gelaatscontouren
  • Verstrakking van verslapte huid
  • Versteviging van huid
  • Anti-aging