Speciale energiemassages

ontspan het emotionele niveau om innerlijke schoonheid te consolideren.

Holistisch energiemassage

holistisch energiemassage

Holistisch energetische massage gericht op het fysieke lichaam, emotioneel en energetische lichaam.

Deze massage richt zich naast het fysieke lichaam ook op het emotioneel en energetische lichaam. Door gebruik te mogen maken van de universele helende kosmische energiestroom, kunnen op dieper niveau blokkades en emoties op zachte wijze worden losgemaakt en opgeruimd.

ervaar nieuwe energie in 30 minuten voor slechts 39 euro


Queen Ringen

Queen Ring massage

Een heerlijke massage met zilveren en warme gouden ringen in drie verschillende diktes. De ringen van goud (warme energie) en van zilver (koude energie) geven een ontspannend gevoel.

De warme ringen worden met de platte kant gebruikt voor een stimulerende werking op de bloedsomloop in de huid en met de rand om kleine knopen en ophopingen van afvalstoffen op te sporen en om de dieper gelegen spieren te stimuleren!

Een zeer ontspannende bindweefselmassage met koude en warme gouden en zilveren ringen. Het heeft een verstevigende en doorbloedende werking.

ervaar nieuwe stimulatie in 40 minuten voor slechts 49 euro


Insider-tip:" echte aanrader" - deze paradijselijke behandeling met ringen van goud, platina en zilver werd vroeger alleen toegepast in Aziatische koninklijke families !" Vandaag kunt u als onze "koningin" en koning" genieten van deze exclusieve behandeling in het instituut beautiful meerssen.