FACEDESIGN

Geen botox. Geen vulstoffen. Niet-invasief.

"Mijn missie is om een effectieve holistische benadering te bieden om je jeugd te verlengen en je natuurlijke kenmerken te omarmen" -

PC. Uw natuurlijke schoonheid toe onderstrepen


WAAROM WERKT DIT UNIEKE PROGRAMMA?

Het is natuurlijk en persoonlijk. Punt uit.

Niet-chirurgisch gezichtsverjongingsprogramma

We zullen een-op-een ontmoeten, praten over uw gezichtsproblemen, een diagnostische kaart maken, een palpatiegevoeligheid van pijntolerantie uitvoeren, op zoek naar spierspasmen, fibrose-knobbels en zwelling.

De echte oorzaken van veroudering liggen onder je huid. Combinatie van gezichtsmassages werken met veeleisende precisie voorbij het huidoppervlak waarbij spieren, gewrichten, fascia's, pezen en onderhuids weefsel betrokken zijn.

De belangrijkste doelen van deze massages zijn het verbeteren van het bloed (stimuleren van de productie van hyaluronzuur, collageen), de lymfestroom, het herstellen van de anatomische lengte van de spieren, het defibroseren van vetweefsel, het verminderen van vethypertrofie, het herstellen van slappe huid.

Het werkt zowel als een onafhankelijke techniek als als een effectieve voorbehandeling vóór chirurgische en andere invasieve procedures.

Elk gezicht is uniek en veroudert anders, alles hangt af van vele factoren. Daarom geeft een integrale aanpak voor elke klant het beste resultaat.

Als u zich zorgen maakt over fijne lijntjes, neus-lippenplooien, onderkin, kaken en/of overmatige zwelling, slappe huid, hangende ogen, nekrimpels, TMJ-aandoening, probeer dan dit effectieve en natuurlijke alternatief voor botox en fillers. Achterwaarts ouder worden voelde nog nooit zo ontspannend!


UW GEPERSONALISEERDE GEZICHTSONTWERPPROGRAMMAIN 3 STAPPEN TRANSFORMATIE

 

0 1

PLAN EEN CONSULT IN

We zullen een-op-een ontmoeten, praten over uw gezichtsproblemen, een diagnostische kaart maken, een palpatiegevoeligheid van pijntolerantie uitvoeren, op zoek naar spierspasmen, fibrose-knobbels en zwelling.

Maak de foto voor en na elke sessie, zodat u verbeteringen kunt zien. Ik zal een eerste PC Cuccale en diepe weefselmassage geven (SPLITMASSAGE). Selecteer gezichtsoefeningen en face-taping voor uw type gezichtsveroudering.

0 2

GEPERSONALISEERD PROGRAMMA

Samen stellen we een behandelplan op maat op om je te helpen je doelen te bereiken. Een reeks massages is het meest succesvol voor langdurige resultaten. Het is niet one size fits all. Elke cliënt is uniek in zijn verouderingsproces en gaat net als het programma om.

Een combinatie van verschillende technieken namelijk PC Cuccaal, sculpting, cupping, Queen Ring, deep tissue (SPLIT MASSAGE) en taping geven de beste resultaten.

0 2

DOORLOPEND PROGRAMMA

Elke sessie zal anders zijn, afhankelijk van de reactie van uw huid, weefsel, gewenst resultaat. Al na 1 sessie zie en voel je resultaat. Maar voor behoud van resultaat adviseren wij 10 sessies en onderhoud 1-2 keer per maand.

Om de 6 maanden kunt u uw programma van 10 sessies herhalen.


SIGNATURE MASSAGES 5 Stappen plan

0 1 | PC Cuccal Massage

0 2 | Face Cupping

0 3 | Deep Tissue Massage

0 4 | QUEEN RING 

0 5 | Face Taping

0 6 | Face Exercises


0 1 | PC Cuccal Massage

PC Cuccale massage wordt in uw mond uitgevoerd en masseert van binnenuit. Deze techniek verwijdert spanning en blokkades uit spieren, waardoor je een beeldhouwend effect krijgt en een geweldige facelift krijgt. Deze massage maakt uw huid steviger, ontspant uw gezicht en kaak, verjongt het ondergezicht, verzacht liplijnen, vermindert TMJ-pijn, vermindert hoofdpijn en migraine door Clinching.

0 2 | Face Cupping

Face cupping verhoogt de bloedcirculatie en stimuleert de celvernieuwing in het gezicht die verantwoordelijk is voor de productie van collageen. Dit kan op zijn beurt uw huid opfleuren en het uiterlijk van littekens, fijne lijntjes en rimpels minimaliseren. Deze techniek verstevigt ook de kin, nek en kaaklijn door wallen te verminderen.0 3 | Deep Tissue Massage

Diepe weefselmassage (SPLITMASSAGE) — SPLITMASSAGE is een methode voor niet-chirurgische facelift. Handmatige gezichtsverjongingsmassages zijn gericht op regressie van leeftijdsgerelateerde veranderingen in het gezicht. Het elimineert bijvoorbeeld hernia's, hangende ogen, donkere kringen en wallen, maakt rimpels glad, vermindert dubbele kin, marionetlijnen, vermindert pigmentatie, corrigeert de tegenlijn van het gezicht, heft de slappe wangen op, vermindert nasolabiale plooien, keert de verouderende huid om.

0 4 | QUEEN RING

Een heerlijke massage met zilveren en warme gouden ringen in drie verschillende diktes. De ringen van goud (warme energie) en van zilver (koude energie) geven een ontspannend gevoel.

De warme ringen worden met de platte kant gebruikt voor een stimulerende werking op de bloedsomloop in de huid en met de rand om kleine knopen en ophopingen van afvalstoffen op te sporen en om de dieper gelegen spieren te stimuleren!

Een zeer ontspannende bindweefselmassage met koude en warme gouden en zilveren ringen. Het heeft een verstevigende en doorbloedende werking.0 5 | Face Taping

Bij het tapen van het gezicht gebruik ik een soort kinesiologische tape die wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals rimpels en wallen te behandelen. Het helpt de bloedcirculatie en lymfedrainage te verbeteren, wat positieve effecten heeft op de stofwisseling en de gezondheid van de huid. De gezichtstape biedt deze voordelen door de huid op te tillen, strak te trekken en het gezicht te trainen om een gewenste rustpositie te behouden.

0 6 | Face Exercises

De voordelen van gezichtsoefeningen zijn het versterken van de gezichtsspieren, het bevorderen van symmetrie in het gezicht, het verhogen van de bloedcirculatie en het strakker maken en verstevigen van de nek- en gezichtshuid.Hoeveel sessies heb ik nodig?

Meestal omvat een aanbevolen reeks 10-12 wekelijkse behandelingen, gevolgd door een of twee keer per maand een onderhoudsbehandeling. Resultaten zijn zichtbaar na het eerste bezoek, maar het verschil is meer merkbaar na de derde of vierde behandeling, aangezien uw resultaten cumulatief zijn.


Wat gebeurt er tijdens de behandelingen?

Tijdens de behandeling ligt de cliënt comfortabel. We beginnen met de gezichtsreiniging om eventuele make-up, zonnebrandcrème of andere producten te verwijderen.

We beginnen de behandeling met massage van oren, hoofd, trapeziums, decolleté, schouders, nek en gaan langzaam naar het gezicht. Met mijn vingers zal ik doordringen tot de diepere laag van het zachte weefsel, op zoek naar fibrose, spierknobbels. Als het een buccale massage is die wordt uitgevoerd in het intra-orale gedeelte van deze behandeling, wordt deze behandeling uitgevoerd met handschoenen. We zullen verschillende acupunctuurpunten in het gezicht stimuleren die druk uitoefenen die de behandeling verder zullen ondersteunen.

Als u veel kaakspanning heeft, kunt u tijdens de massage wat ongemak ervaren. We zullen altijd controleren of de druk in orde is en dienovereenkomstig aanpassen.

Nadat de set van de massages is voltooid, brengen we een kalmerend gezichtsmasker aan. Het masker wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de klant om de juiste ondersteuning en voeding voor het gezichtsgebied en de huid te bereiken. Terwijl het masker wordt geplaatst, wordt een acupuntmassage gedaan op het hoofd- en nekgebied. Zodra een masker is verwijderd, heb ik een organisch gezichtsproduct aangebracht om de behandelingssessie te voltooien.


Wat moet ik doen na de behandeling?

Het is normaal dat u zich na een sessie diep ontspannen voelt, maar uw gezichtsspieren kunnen wat vermoeid aanvoelen. Afhankelijk van uw spanningsniveau tijdens de behandeling, kan uw gezicht of kaak pijnlijk, jeukend of gevoelig aanvoelen. Maak dan een lymfedrainagemassage (specificatie wordt gegeven) of breng een warm kompres aan om de spier te kalmeren.

Het is belangrijk om na de behandeling goed gehydrateerd te blijven om eventuele gifstoffen die tijdens de sessie vrijkomen te helpen wegspoelen. Patiënten moeten dagelijks ten minste 2-3 liter water drinken wanneer ze deze massage ondergaan, en bereid zijn om cardio van 30-45 minuten te voltooien. training. het is absoluut prima om na een sessie door te gaan met je normale dagelijkse bezigheden, maar ik raad je aan om het vandaag rustig aan te doen. U kunt na de behandeling wat vermoeidheid ervaren, wat normaal kan zijn. In zeer zeldzame gevallen kan de cliënt enkele uren na de behandeling verkoudheidachtige symptomen zoals hoofdpijn of lichte lichaamsbogen ervaren, wat gewoon een teken kan zijn van het natuurlijke genezings- en ontgiftingsproces van uw lichaam terwijl dingen uit het systeem worden gespoeld .


Is de combinatie van deze massages gecontra-indiceerd voor bepaalde aandoeningen?

Wie zou het niet moeten doen?

PC Cuccale massage, deep tissue massage (splitmassage), face cupping mag niet worden gedaan als u een van de volgende symptomen ervaart:

 • Zwangerschap
 • Schildklier probleem
 • Kanker
 • Lokale infectie of irritatie, ontsteking in het gezicht en de hals
 • Acne
 • Rosacea
 • Lymfatische kwestie
 • Koortslipuitbraak
 • Bloedend tandvlees
 • Acute neuritis van de aangezichtszenuwen
 • Hypertensie (stadium 3)
 • Acute sinusitis
 • Bloedstollingsziekte
 • Niet-absorbeerbare gezichtsdraden
 • Aanwezigheid van een pacemaker
 • Epilepsie
 • Eczeem

Eén sessie 4 massages holistic facelift a´2 uur

We zullen een-op-een ontmoeten, praten over uw gezichtsproblemen, een diagnostische kaart maken, een palpatiegevoeligheid van pijntolerantie uitvoeren, op zoek naar spierspasmen, fibrose-knobbels en zwelling.

Maak de foto voor en na elke sessie, zodat u verbeteringen kunt zien. Ik zal een eerste PC Cuccale en diepe weefselmassage geven (SPLITMASSAGE), beeldhouwmassage, Queen Ring, face cupping. Selecteer gezichtsoefeningen en face taping voor uw type gezichtsveroudering.

een sessie holistic facelift
430,00 €

229,00 €

 • Uitverkocht

Petra Classen Exclusiv Care Kosmetikinstitut und SPA

Hautexpertin

'Bestes Schönheitsinstitut im Allgäu und Ostallgäu'*

Natürlich schön in jedem Alter

Kontakt

Exclusiv Care & Holistic SPA

Hautexpertin Petra Classen

Kirnachstrße 10

               87640 Ebenhofen - Biessenhofen

UST.-NR.-:

www.exclusivskincare.de

petra@exclusivskincare.de

phone 
mobile 00316-39714985
whatsapp 00316-39714985

 

Special Behandlungen

 CarboxyChemical Peel

• Cosmelan • DermaPlaning

FaceDesign Huidanalyse 

•Hautverbesserung

•Hautverjüngung •Hauterneuerung 

• Infuzion

• Medical Beauty • Thalasso

• Problemlöser

 

Öffnungszeiten:

 

Wir arbeiten bevorzugt nach Terminvereinbarung. Auch abends und am Wochenende möglich. Sie werden immer persönlich von der Chefin behandelt.

Apparative Behandlungen

INFUZION • LDM Medical

Meso LiftMicro-Needling

OxyGeneo 3-in-1 SuperfacialPlasmaLift

• Radiofrequen

• Sauerstoff Oxy

• Infuzion 

 

Behandlungen maßgeschneidert

PC Premium Care by PC –

Age Control & Barriere Control & Balance Control

Unsere Produkte im Online Shop