Klantenservice

 

U kunt mij gewoon telefonisch bereiken onder mobiel/what´s app: 06-39714985 of vaste telefoon: 043 206 706 3.

Steun de lokale ondernemers.

Buy Local

Bestellen van producten

Natuurlijk kunt u producten blijven bestellen. Ook zal ik de komende tijd verschillende mooie aanbiedingen voor u samenstellen. Ik breng u hierover via Facebook/ Instagram of per Whatsapp op de hoogte.

Bestellen kan via Whatsapp, telefonisch of per e-mail 06-39714985 of via de mail:  petra@beautifulmeerssen.nl

of hier in mijn Webshop nu bestellen.

De producten of cadeaubonnen worden kosteloos naar u verstuurd of persoonlijk langsgebracht

Ik bezorg graag mijn producten persoonlijk, als het binnen 30 km is. U kunt contant betalen of  mobiel pinnen.

Doe voorzichtig. Zorg goed voor elkaar, en voor jezelf.

Blijf gezond!

Liefs, Petra

 

Covid update


thanks you God - we zijn er nog steeds!Hier bent u veilig..."En toch is er een die de zonde oneindig voorzichtig in zijn handen houdt". "Und doch ist Einer, welcher dieses Fallen unendlich sanft in seinen Händen hält." (van Rainer Maria Rilke) Duits dichter 1875-1926


Covid-19 informatie protocol

Hygiëne protocol Beautiful Meerssen

HOE ZAL UW BEZOEK ERUIT ZIEN.. * Heeft u lichte klachten, blijf aub thuis. Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 gr.) of koorts (vanaf 38 gr) en of benauwdheidklachten. * Kom aub op de afgesproken tijd. Niet vroeger en niet te laat en alleen (indien mogelijk) Als u ziet dat er geen andere klant in de winkel zit mag u binnen plaatsnemen. * Tussen de afspraken reserveren wij 15 minuten om alles te desinfecteren * Bij binnenkomst zullen wij u geen hand geven. * En u vragen of u uw handen bij binnenkomst wilt desinfecteren met de alcohol die aan de deur staat. * Bij binnenkomst gaan wij u ook de vraag stellen of u zich fit voelt. * Ook zullen wij uw jas niet aannemen en vriendelijk vragen of u die zelf wilt ophangen. * Als u het toilet gebruikt vragen wij u om deze na het gebruik zelf schoon te maken. Er zullen hygiëne doekjes liggen. Het is ook verplicht om na uw toiletbezoek de handen te wassen. De kleine handdoekjes kunt u na gebruik in het kleine mandje gooien. * Raak zo min mogelijk oppervlakten, producten, deurkrukken enz.. aan * Wij geven de voorkeur aan pin betalingen * Als u het instituut verlaat bieden wij u nogmaals de kans om uw handen te desinfecteren. DIT IS ONZE INTERPRETATIE VAN DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM. ZOALS U LEEST GAAN WIJ ZORGVULDIG OM MET HET THEMA HYGIENE EN MET UW EN ONZE GEZONDHEID.