Mesoestetic Produkte gegen Pigmentflecken und Altersflecken Online Kaufen im PC Beauty Lounge Graz Onlineshop - MESOESTETIC Österreich.

DEPIGMENTATION

DEPIGMENTATIE PRODUCTEN

Pigmentvlekken en Ouderdomsvlekken


Doelstelling: normalisatie van melanine binnen 9 maanden.

Cosmelan 2 maintenance cream 30g

Cosmelan® is ’s wereldberoemde meest professionele depigmentatiemethode. Cosmelan 2 is de anti-spot crème voor thuisgebruik. Behoudt de resultaten verkregen met de professionele behandeling en voorkomt het verschijnen van nieuwe huidveranderingen, zorgt voor een egale teint.

 

195,50 €

 • 0,35 kg
 • Uitverkocht

Ideaal voor de behandeling van enkele plekken en om de teint nog verder te optimaliseren

Melanogel touch Roll on 15 ml

Occasionele depigmentatiebehandeling tegen het opkomen van melasma. Zal het enzym kalmeren dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine.

De unieke verpakking zorgt ervoor dat u Melanogel meermaals per dag op de huid kan aanbrengen zodat u een maximaal effect kan bereiken.

Gebruik:

Breng 3 of 4 keer per dag rechtstreeks aan op de gepigmenteerde vlek. Het is essentieel om de behandeling aan te vullen met SPF.

enkele vlekken gel

59,00 €

 • 0,1 kg
 • Uitverkocht

vermindert hyperpigmentatie & beschermt tegen verdere donkere vlekken

Combinatiebehandeling met concentraat en gelcrème

Melan Tran3x Concentrate 30ml

Mesoestetic Melan Tran3x Intensive Depigmenting Concentrate is een depigmentatiecocktail met tranexaminezuur met een meerlagige werking die bestaande pigmentatie verzwakt en verdere donkere vlekken voorkomt. Deze behandeling is geschikt als onderhoudsbehandeling tijdens het ondergaan van een professionele behandeling zoals Cosmelan, Dermamelan of andere peelings (vraag altijd uw schoonheidsspecialiste of arts voordat u de behandelingen gaat combineren). De ultralichte serumtextuur is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt vóór uw gebruikelijke crème. Talrijke klinische onderzoeken hebben de effectiviteit van tranexaminezuur aangetoond bij de behandeling van hyperpigmentatie van alle oorsprong en bij het handhaven van de resultaten van andere behandelingen.

Huidproblemen: donkere vlekken, hyperpigmentatie, melasma;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 20+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: vermindert hyperpigmentatie, beschermt tegen verdere donkere vlekken;

Zonder parabenen.

Hoofdingrediënten

Tranexaminezuur helpt de huid te depigmenteren door het productieproces van melanine te stoppen.

Tyr Control Complex is een combinatie van kojiczuur en een innovatief peptide dat direct inwerkt op het enzym dat melanine omzet in zijn actieve vorm, waardoor de omzetting wordt voorkomen en de vorming van vlekken wordt verminderd.

Niacinamide helpt de overdracht van melanine naar de bovenste huidlagen te voorkomen, waardoor de vlek niet donker wordt.

Marien glucogeen beschermt tegen oxidatie door natuurlijk licht zoals blauw licht (HEV) en elektromagnetische golven (SEM);

Het enzymzuurcomplex veroorzaakt een lichte peeling op het huidoppervlak en verwijdert dankzij een combinatie van enzymen, salicylzuur en melkzuur de bovenste en gepigmenteerde huidlagen.

Toepassing:

Breng Mesoestetic Melan Tran3x Intensive Depigmenting Concentrate 's ochtends en' s avonds aan op de gereinigde huid. Bij intensief zonlicht dient u het product alleen 's nachts te gebruiken en Mesoestetic Mesoprotech Melan 130+ Pigment Control SPF50 + te gebruiken. Zorg ervoor dat u uw handen wast na het aanbrengen van het product om contact met de ogen te vermijden.

 

121,00 €

 • 0,3 kg
 • Uitverkocht

Melan Tran3x Gel Cream 50ml

Mesoestetic Melan Tran3x Skin Pigmentation Control gel-crème voor alle soorten pigmentatie is geïndiceerd om deze imperfecties te verminderen.

Gebruik:

Breng de gelcrème aan op het gezicht. In het ideale geval na het aanbrengen van Melan Tran3x Concentrate. Breng beide producten ’s ochtends en’ s avonds aan om de effectiviteit van de behandeling te vergroten.

 is de nieuwste generatie in de strijd tegen pigmentvlekken, de unieke combinatie van actieve ingrediënten helpt niet alleen om bestaande pigmentvlekken te verwijderen maar ook om de vorming van nieuwe melanine te remmen. De melan tran3x gel-crème wordt gebruikt na het hooggeconcentreerde melan tran3x concentraat. De twee producten moeten samen worden gebruikt om het maximale effect te bereiken. Talrijke klinische onderzoeken hebben de effectiviteit van tranexaminezuur aangetoond bij de behandeling van hyperpigmentatie van alle oorsprong en bij het handhaven van de resultaten van andere behandelingen.

Textuur: gelcrème; Huidproblemen: donkere vlekken, hyperpigmentatie, melasma;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 20+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: vermindert hyperpigmentatie, beschermt tegen verdere donkere vlekken;

Zonder parabenen.

Toepassing: Breng Mesoestetic Melan Tran3x Daily Depigmenting Gel Cream 's ochtends en' s avonds aan op de huid na het aanbrengen van Mesoestetic Melan Tran3x Intensive Depigmenting Concentrate. Bij intensief zonlicht dient u het product alleen 's nachts te gebruiken en Mesoestetic Mesoprotech Melan 130+ Pigment Control SPF50 + te gebruiken. Zorg ervoor dat u uw handen wast na het aanbrengen van het product om contact met de ogen te vermijden.

74,00 €

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

donkere vlekken, onregelmatige toon, vlekken, tekenen van fotoveroudering

Brightening peel booster 50ml

Mesoestetic Brightening Peel Booster vernieuwt en verheldert de huid om hyperpigmentatie en tekenen van veroudering te voorkomen. Dit huidverzorgingsregime bevordert een zachte exfoliatie die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert en overtollige olie onder controle houdt. De melaninesynthese wordt ook verminderd en de huidtint wordt egaler. De donkere vlekken en grote poriën worden verminderd, de rimpels worden gladgestreken, de huid wordt steviger, steviger, stralender en gladder.

Huidproblemen: donkere vlekken, onregelmatige toon, vlekken, tekenen van fotoveroudering;

Toepassingstijd: 's avonds;

Leeftijd: 25+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: egaliseert de huidskleur, vermindert de vlekactiviteit, reactiveert celvernieuwing, verheldert, verkleint de poriën.

Hoofdingrediënten:

Glycolzuur (10%) stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine, terwijl het de hydratatie van de dermis verhoogt;

Fytinezuur (2%) reinigt de huid chemisch om depigmentatie en antioxiderende effecten te bereiken.

Toepassing:

Breng de Mesoestetic Brightening Peel Booster twee tot drie keer per week 's avonds aan op een schone, droge huid in het gezicht, de hals en de borst, vermijd het gebied rond de ogen. We raden je aan om overdag zonnebrandcrème te gebruiken. Het kan worden gebruikt als voorbereiding om de resultaten van andere depigmenterende producten te verbeteren.

 

65,00 €

 • 0,5 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Brightening & Bleaching & Anti-Aging

Ultimate W+ whitening spot eraser 15ml

Ultra geconcentreerde, verhelderende behandeling die plaatselijk de hyperpigmentatie van het gelaat, de hals, het decolleté en de handen behandelt. Het [meso] white complex® zal de intensiteit en de grote van de pigmentvlekken verminderen dankzij haar keratolische werking die de huid egaliseert. Met haar unieke applicatieformaat kan u het product heel gericht aanbrengen op de te behandelende pigmentvlek.

63,00 €

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ultimate W+ essence serum 30ml

Intensief serum met een verhelderende en anti-oxiderende werking op de huid. Voorkomt en vermindert aanzienlijk het uiterlijk van donkere vlekken en fijne rimpels, waardoor de huidteint egaler wordt.

91,00 €

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ultimate W+ BB cream medium + SPF 50 50ml

Verblekende crème die uw huid unificeert, pigmentvlekken vermindert en het verschijnen van rimpels en expressielijnen voorkomt. De combinatie van [meso] white complex® reguleert de melanogenese en beperkt de vorming van melanine. Uw teint wordt gelijkmatiger, waardoor u zichtbaar een lumineuze en stralende huid verkrijgt.

bbcream +SPF

75,50 €

 • 0,48 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ultimate W+ whitening cream 50ml

Verblekende crème die uw huid unificeert, pigmentvlekken vermindert en het verschijnen van rimpels en expressielijnen voorkomt. De combinatie van [meso] white complex® reguleert de melanogenese en beperkt de vorming van melanine. Uw teint wordt gelijkmatiger, waardoor u zichtbaar een lumineuze en stralende huid verkrijgt.

whitening cream bleaching

82,00 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

POST PEEL

Repair & Anti Aging


Mesoéclat cream - huidverjongingscrème Anti-Aging 50ml

Crème met depigmenterende, antioxiderende en hydraterende eigenschappen. De rimpels en imperfecties van de huid worden verzwakt en de huid krijgt geleidelijk een gezonder uiterlijk. Behoudt de resultaten behaald met de professionele mesoéclat-behandeling.

Mesoestetic Mesoéclat huidverjongingscrème is een intensieve behandeling met antioxiderende, revitaliserende en depigmenterende eigenschappen. De componenten stimuleren de celregeneratie en de afweermechanismen van de huid, die huidveroudering en de symptomen ervan bestrijden, evenals vermoeidheid en schade door zonlicht. Deze crème heeft een witmakend effect dankzij kojiczuur, omdat het de synthese van melanine remt door het enzym dat bij dit proces betrokken is, tyrosinase, te blokkeren. Het resultaat is een lichte en gemengde huidtint. De formule bevat ook een combinatie van lactokine en aldonine, die samen vroegtijdige veroudering voorkomen en de rijpere huid regenereren. Naast het stimuleren van de synthese van type III collageen, bevorderen de bovengenoemde actieve ingrediënten ook de bescherming van het genetisch materiaal tegen de schade veroorzaakt door fotoveroudering.

 Eigendommen:

Huidproblemen: rimpels, imperfecties, hyperpigmentatie, droogheid, gebrek aan elasticiteit en flexibiliteit;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 30+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: verzacht rimpels en onvolkomenheden, hydrateert, vermindert hyperpigmentatie, verhoogt de elasticiteit en flexibiliteit. 

Hoofdingrediënten:

Kojiczuur heeft een verlichtende en antioxiderende werking op de huid.

Lactokine herstelt de gestreste en rijpere huid;

Aldonin beschermt de huid tegen fotoveroudering en verbetert de elasticiteit en stevigheid.

Toepassing:

Breng Mesoestetic Mesoéclat Skin Rejuvenation Cream 's ochtends en' s avonds aan op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en de borst, met zachte opwaartse bewegingen. Het wordt aanbevolen om overdag zonnebrandcrème te gebruiken.

 

167,50 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speciale verzorging na laser of post-operatie - post peel- of om samen te gebruiken in de Cosmelan kuur.

Fast skin repair POST-PROCEDURE FAST SKIN REPAIR 50ML

Een crème met een complexe formulering met anti-oedemateuze en anti-erythemateuze eigenschappen die de genezing van weefsels die zijn beschadigd door blootstelling aan de zon verbeteren of de toepassing van behandelingen die een proces van afstoten activeren. Zeer herstellende, hydraterende crème. Hoge huidtolerantie.

fast creme repair

52,00 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Bescherming, emmoliantie en stimulatie van celherstel

Mesohyal post-procedure gel-cream 50 ml

Een verzorging na de ingreep met een lichte textuur en een innovatieve formule!

De Mesohyal post-procedure gelcrème met hyaluronzuur dankt zijn regenererende werking aan een combinatie van hydraterende ingrediënten en promotors van de natuurlijke cellulaire herstelmechanismen.

Homecare behandeling speciaal ontwikkeld om de anti-ageing effecten van mesohyal ™ gelaatsbehandelingen te verbeteren en te verlengen.

Naast hyaluronzuur minimaliseert dit product de afbraak van dit molecuulgedeelte, dat door de huid wordt aangemaakt via een anti-hialuronidase ingrediënt.

Om een grotere fibroblastenactiviteit te bevorderen, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de collageensynthese; deze formulering bevat polinucleotiden (DNA-fracties).

Bovendien bevat deze crèmegel het pollutox-systeem; biedt ook een beschermende werking tegen milieuverontreiniging in de vorm van zwevende deeltjes in de atmosfeer en vrije radicalen.

herstel gelcreme

53,00 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht