Mesoestetic Produkte gegen Akne Online Kaufen im PC Beauty Lounge Graz Onlineshop - MESOESTETIC Österreich.

Mesoestetic Acne


leeftijdsgebonden onzuivere huid met gelijktijdig huidverjongend effect

Resurfacing peel booster gel 50ml

Mesoestetic Resurfacing Peel Booster Gel is een vernieuwingsgel die de ouderdomsgerelateerde tekenen van een vette, acnegevoelige, seborroïsche en onzuivere huid behandelt. Door een combinatie van glycolzuur en salicylzuur te gebruiken, verwijdert het onzuiverheden en dode huidcellen, vermindert het overmatige talgproductie en vermindert het vergrote poriën en puistjes. Dit huidverzorgingsregime bevordert ook het celvernieuwingsproces en stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt en rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. Het resultaat is een lichtere, stevigere huid met een gelijkmatige textuur. Het kan ook worden gebruikt als aanvulling op andere behandelingen om de penetratie van actieve ingrediënten die op de huid worden aangebracht te vergroten.

Huidproblemen: verlies van stevigheid, rimpels, overmatige talgproductie, puistjes, dode cellen, ongelijkmatige huidtextuur, vergrote poriën;

Toepassingstijd: 's avonds;

Leeftijd: 25+;

Huidtype: vette tot acnegevoelige huid;

Belangrijkste voordelen: Regenereert en verfijnt de huid, verbetert de elasticiteit, vermindert rimpels, reguleert de talgproductie, verenigt de huidstructuur en verkleint de poriegrootte.

Hoofdingrediënten: Glycolzuur (10%) stimuleert de celvernieuwing en verhoogt het vochtgehalte van de huid;

Salicylzuur (2%) heeft keratolytische, comedolytische en ontstekingsremmende effecten die onzuiverheden verminderen.

Toepassing: Breng Mesoestetic Resurfacing Peel Booster Gel 's avonds aan op de schone, droge huid van het gezicht, hals en buste en vermijd het gebied rond de ogen. Het wordt aanbevolen om overdag zonnebrandcrème te gebruiken. Het kan worden gebruikt als voorbereiding op andere meso-esthetische producten om hun effectiviteit 15 dagen voordat met een nieuwe therapie wordt gestart, te verbeteren.

 

65,00 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Purifying Mousse 150 ml

purifying mousse balancerend, reinigingsschuim voor het verwijderen van onzuiverheden en make-up. Verbetert de poriestructuur, voorkomt imperfecties en zorgt voor een intensieve huidreiniging. Vette en acnegevoelige huid.

BIOBALANCERING + ANTI-POLLUTIE ZUIVEREND KERATOLYTISCH PORIEVERFIJNEND

mousse

42,00 €

 • 0,15 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Acne One cream 50ml

Dagelijkse controle van de acne-gevoelige en seborreïsche huid

Het m.acne complex™ biedt een transversale benadering om de verschillende factoren, die acne veroorzaken, aan te pakken:

 • Exfolieert het talgklierkanaal
 • Vermindert de talgproductie
 • Controleert bacterïele verspreiding
 • Vermindert roodheid van de opperhuid, zorgt voor een optimale huidtextuur

Mesoestetic Acne One is een crème met meerdere acties die speciaal is ontworpen voor de dagelijkse controle van een voor acne gevoelige of vette huid. Dankzij de formulering die overmatige androgeenproductie reguleert en celvernieuwing bevordert, vermindert dit huidverzorgingsproduct de talgafscheiding, vermindert het de intensiteit van het ontstekingsproces, kalmeert het de roodheid van de huid en verhoogt het de hydratatie van de huid. De poriën en hypergepigmenteerde gebieden worden verkleind, de huid is helder en licht en heeft een egale teint.

Huidproblemen: acne, overmatig talg, verstopte poriën, roodheid, imperfecties;

Toepassingstijd: ochtend en / of avond;

Leeftijd: 12+;

Huidtype: vette tot acnegevoelige huid;

Belangrijkste voordelen: Vermindert de talgproductie, vermindert roodheid, zwelling van de opperhuid en hyperpigmentatie na acne, waardoor de poriën van de huid worden gereinigd. Hoofdingrediënten:

Bexaretinyl Complex is een exfoliërende retinoïde die de celvernieuwing verbetert en depigmentatie van de huid bevordert, waardoor hyperpigmentatie na ontsteking veroorzaakt door acne wordt verminderd.

Serenoa repens reguleert overtollig androgeen, vermindert de talgproductie en keratinisatie.

Toepassing: Breng een of twee keer per dag een dunne, gelijkmatige laag Mesoestetic Acne One Cream aan op de gereinigde huid. Vermijd het gebied rond de ogen en de slijmvliezen. We raden aan om overdag zonnebrandcrème te gebruiken.

42,00 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

IMPERFECTION CONTROL cream 10 ml

Crème voor lokaal gebruik voor de specifieke behandeling van beginnende of hardnekkige acne-opstoot.

 • Keert snel en effectief het acute ontstekingsproces om
 • Zuiverende eigenschappen voor het geschikte celvernieuwingsproces.

Samen met het m.acne complex™, bieden de innovatieve pigmenten in de formule een verstelbaar en geleidelijk camouflage-effect dat zich aanpast aan verschillende huidtinten

Gebruik:

 • Breng lokaal een kleine hoeveelheid aan op gereinigde en droge huid.
 • Breng gelijkmatig aan, met zachte cirkelvormige bewegingen.

42,00 €

 • 0,01 kg
 • Uitverkocht

Pure renewing mask 100ml

pure renewing mask Intensief zuiverend masker. Exfoliërend, reinigt de poriën om onzuiverheden te voorkomen en te verminderen.

BIOBALANCERING + ANTI-POLLUTIE ZUIVEREND TALGREGULEREND KERATOLYTISCH ANTI-BLEMISH FYSIEKE EXFOLIATIE PORIEVERFIJNEND

Mesoestetic Acne-Pure Renewing Peel Mask is een reinigend gezichtsmasker dat speciaal wordt gebruikt om een voor acne gevoelige of vette huid te bestrijden. Dankzij zijn formulering exfolieert het de huid en bevordert het de celvernieuwing, verlaagt het de productie van talg en vermindert het de intensiteit van het ontstekingsproces, kalmeert het de roodheid van de huid en verhoogt het het vochtgehalte van de huid. De poriën en hypergepigmenteerde gebieden worden verkleind, de huid wordt gladder en schoner, met een gelijkmatige teint. Huidproblemen: overmatige talgproductie, verstopte poriën, roodheid, imperfecties;

Toepassingstijd: ochtend of avond;

Leeftijd: 12+;

Huidtype: vette tot acnegevoelige huid;

Belangrijkste voordelen: Vermindert de talgproductie, vermindert roodheid, zwelling van de opperhuid en hyperpigmentatie na acne, waardoor de poriën van de huid worden gereinigd.

Hoofdingrediënten: Bexaretinyl Complex is een exfoliërende retinoïde die de celvernieuwing verbetert en depigmentatie van de huid bevordert, waardoor hyperpigmentatie na ontsteking veroorzaakt door acne wordt verminderd.

Kaolien exfolieert en absorbeert overtollig talg.

Toepassing: Breng Mesoestetic Akne-Pure Renewing Peeling Mask één keer per week aan op de gereinigde huid en zorg ervoor dat u contact met de ogen en de slijmvliezen vermijdt. Laat 5-10 minuten intrekken. Doe vervolgens een zachte massage om onzuiverheden van de huid te verwijderen. Met water verwijderen. We raden aan om overdag zonnebrandcrème te gebruiken.

44,00 €

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen