Mesoestetic Produkte gegen Falten Online Kaufen im PC Beauty Lounge Graz Onlineshop - MESOESTETIC Österreich.

ANTI-AGING RANGE

Anti Aging tegen rimpelsAOX FERULIC CONCENTRATE

AOX Ferulic 30ml

Mesoestetic Aox Ferulic Advanced Antioxidant is een geavanceerd beschermingssysteem tegen vroegtijdige tekenen van veroudering dat pure vitamine C, ferulazuur en een beschermend complex combineert. Dit serum, geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vermindert celoxidatie met 94%, verhoogt de collageensynthese met zes keer en beschermt fibroblasten 100% tegen UVA-straling. Door de lichte en olievrije textuur kan het door iedereen worden gebruikt. Het product wordt direct door de huid opgenomen en laat geen vettig residu achter op de huid. 100% van de gebruikers zegt dat ze een verbetering in kracht hebben ervaren en 90% zegt dat hun uiterlijk is verbeterd. Dit serum beschermt op biologische wijze tegen alle omgevingsinvloeden, heeft een sterk antioxidant beschermend effect, verhoogt de stevigheid en elasticiteit en verbetert direct de uitstraling.

Huidproblemen: doffe huid, veroudering, rimpels en fijne lijntjes, verlies van stevigheid;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 20+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: antioxiderende werking, verhoogt de productie van collageen, verbetert de glans, olievrij.

Hoofdingrediënten: 15% pure vitamine C neutraliseert vrije radicalen en bevordert de collageensynthese.

0,5% ferulazuur neutraliseert vrije radicalen, remt door de zon geïnduceerde melanogenese die tot donkere vlekken leidt, en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

1,5% Protech-celcomplex beschermt de huid tegen omgevingsinvloeden.

Toepassing: Mesoestetic Aox Ferulic in de ochtend en avond vóór de moisturizer. Breng 3-4 druppels aan op gezicht, hals en borst en masseer de huid zachtjes. Volg 's ochtends een zonnebrandcrème voor maximale bescherming.

 • Geconcentreerde anti-agingbehandeling die oxidatieve celbeschadiging voorkomt en tegengaat.  
 • Beschermt de fibroblasten en verbetert de collageen aanmaak.
 • Het helpt om het natuurlijk anti oxidant systeem van de huid te beschermen.
 • De huid wordt steviger met een verbeterde textuur.

Gebruik:

Breng ’s morgens 3-4 druppels van het product aan op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gelaat, masseer in opwaartse bewegingen.

122,00 €

 • 0,3 kg
 • Uitverkocht

Energy C Eye Contour 15ml

De speciale crème voor de ogen is ontwikkeld om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. Onze huid rond de ogen is erg gevoelig en heeft daarom speciale zorg nodig. De hoge concentratie vitamine C in deze oogcrème is effectief tegen gezwollen ogen en donkere kringen. Het bevatte elastine bestrijdt de eerste rimpels en hydrateert tegelijkertijd de gevoelige huid rond de ogen.

 

Verhelderend effect:

Energy C verheldert de huidtint duidelijk en zorgt voor een egale tint van de teint, zonnevlekken of ouderdomsvlekken worden aanzienlijk verminderd en hun verdere ontwikkeling wordt voorkomen.

 

Verminder expressierimpels en fijne lijntjes:

Energy C van Mesoestetic stimuleert de collageensynthese in de huid en zorgt er zo voor dat de eerste rimpels worden gladgestreken en de vorming van verdere lijntjes en rimpels aanzienlijk wordt vertraagd. De huid wordt intensief gehydrateerd zodat rimpels door uitdroging geen probleem meer zijn.

 

Toepassing:

Breng een kleine hoeveelheid Energy C Eye Contour Cream aan op het gebied rond de ogen. Tik zachtjes met uw vingertoppen totdat het product volledig is opgenomen. Het wordt aanbevolen om het product 's ochtends en' s avonds te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.

c eye cream

68,50 €

 • 0,64 kg
 • Uitverkocht

Mesoestetic Collagen 360° Essence 30ml

Mesoestetic Collagen 360º Essence is een cellulair liftend effect met een ultrakrachtige formule. Met een lichte en snel absorberende formule heeft dit huidverzorgingsproduct een verstevigend effect en helpt het bij het behandelen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de kwaliteit en stevigheid van huidweefsels verbetert. De huid herwint haar vitaliteit en elasticiteit.

Huidproblemen: verlies van stevigheid, rimpels, onregelmatige teint;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 35+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert het verschijnen van rimpels, sluit de poriën en egaliseert de teint.

Hoofdingrediënten: Versterkt zeecollageen stimuleert de aanmaak van nieuw collageen;

Chronosmart Peptide verhoogt het zelfbeschermingspotentieel van de huid (gedurende de dag) en verhoogt het vermogen van de huid om zichzelf te regenereren ('s nachts);

Het peptidecomplex stimuleert de vernieuwing van de huid;

Hydroxyprolisilane verbetert de productie van collageen en elastine, evenals celproliferatie- en herstelprocessen.

Nicotinamide is een krachtige antioxidant die de huidskleur egaal houdt.

Toepassing: Breng 's ochtends en' s avonds 2-3 druppels Mesoestetic Collagen 360º Essence aan op een schone, droge huid voor de dagelijkse moisturizer.

 

88,50 €

 • 0,3 kg
 • Uitverkocht

Collagen 360° Intensive Cream 50ml

Mesoestetic Collagen 360º Intensive Cream is een dagelijks huidverzorgingsproduct dat de stevigheid en dichtheid van de huid verhoogt. Deze crème stimuleert de celvernieuwing en krijgt meer elasticiteit, werkt verstevigend en behandelt fijne lijntjes en rimpels. De huid herwint haar vitaliteit en dichtheid.

Huidproblemen: verlies van stevigheid, rimpels, droogheid;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 35+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: Verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert het ontstaan van rimpels en hydrateert.

Hoofdingrediënten: Versterkt zeecollageen stimuleert de aanmaak van nieuw collageen;

Retinol bevordert de celvernieuwing;

Ascorbinezuur draagt bij aan de aanmaak van collageen en verbetert het verstevigende effect.

Toepassing: Breng Mesoestetic Collagen 360º Intensive Cream 's ochtends en' s avonds aan op een schone, droge huid met zachte, cirkelvormige massagebewegingen.

 

86,50 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Collagen 360º eye contour cream 15ml

Mesoestetic Collagen 360º Eye Contour is een crème die de tekenen van veroudering in de ogen tegengaat. Dit huidverzorgingsproduct heeft een verstevigend effect en helpt bij het behandelen van fijne lijntjes en rimpels door celvernieuwing te stimuleren. De huid rond de ogen wordt verstevigd, rimpels worden merkbaar verminderd en de symptomen van vermoeidheid worden verminderd.

Huidproblemen: donkere kringen, tekenen van vermoeidheid, rimpels, verlies van stevigheid;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 35+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert het verschijnen van rimpels, maakt de contouren van de ogen glad, vermindert donkere kringen.

Hoofdingrediënten: Versterkt zeecollageen stimuleert de aanmaak van nieuw collageen;

Osilif heeft een verstevigend effect;

Matrixyl werkt als een cellulaire boodschapper bij het herstellen van huidbeschadiging in de loop van de tijd;

Argireline vermindert de diepte van rimpels.

Toepassing: Breng Mesoestetic Collagen 360º Eye Contour dagelijks, 's ochtends en' s avonds aan, met een zachte massage rond de ogen.

 

84,50 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Glycolic Acid + Vitamin E & F Ampullen 10 x 2ml

Mesoestetic Glycolic Acid 10% + Vit E & F ampullen is een wekelijkse geconcentreerde behandeling voor alle huidtypes die het algehele uiterlijk van de huid verbetert. De huidstructuur wordt egaal en de uitstraling van de huid wordt gestimuleerd door celvernieuwing te stimuleren. De lichte textuur wordt snel opgenomen en helpt bij een vette tot gemengde huid om acnelittekens te verminderen en de poriegrootte te verkleinen. Geschikt voor alle huidtypes behalve de gevoelige huid.

Huidproblemen: onregelmatige textuur, doffe huid, acnelittekens, vergrote poriën, rimpels en fijne lijntjes;

Toepassingstijd: eenmaal per week 's avonds;

Leeftijd: 20+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: vermindert rimpels en fijne lijntjes, hydrateert, verbetert de huidstructuur, verbetert de uitstraling en vermindert acnelittekens.

Hoofdingrediënten:

10% glycolzuur verzacht de huidstructuur door zachte peeling en celvernieuwing te bevorderen die de uitstraling verhoogt en de huidstructuur verbetert.

Vitamine E heeft antioxiderende effecten die schade door vrije radicalen voorkomen en vroegtijdige veroudering voorkomen.

Vitamine F combineert omega-vetzuren die de barrièrefunctie van de huid herstellen, deze elastisch maken en de huid weerbaarder maken.

Toepassing:

Breng eenmaal per week 's avonds een mesesthetisch glycolzuur 10% + Vit E & F ampul aan. Open de ampul door de opener op de hals van de ampul te plaatsen en breek deze. Zet de applicator op, verwijder het deksel en draai het om om het product uit de glazen fles in het plastic gedeelte te krijgen. Druk op het bewegende gebied om het product bij de handen vast te houden. Breng het product aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en borst en vul aan met je favoriete vochtinbrengende crème. Zorg ervoor dat u 's ochtends zonnebrandcrème gebruikt en gebruik het overgebleven product niet op opeenvolgende dagen.

49,00 €

 • 0,2 kg
 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Mesoéclat cream 50ml

Mesoestetic Mesoéclat huidverjongingscrème is een intensieve behandeling met antioxiderende, revitaliserende en depigmenterende eigenschappen. De componenten stimuleren de celregeneratie en de afweermechanismen van de huid, die huidveroudering en de symptomen ervan bestrijden, evenals vermoeidheid en schade door zonlicht. Deze crème heeft een verlichtend effect dankzij kojiczuur, omdat het de synthese van melanine remt door het enzym dat bij dit proces betrokken is, tyrosinase, te blokkeren. Het resultaat is een lichte en gemengde huidtint. De formule bevat ook een combinatie van lactokine en aldonine, die samen vroegtijdige veroudering voorkomen en de rijpere huid regenereren. Naast het stimuleren van de synthese van type III collageen, bevorderen de bovengenoemde actieve ingrediënten ook de bescherming van het genetisch materiaal tegen de schade veroorzaakt door fotoveroudering.

 

Eigendommen:

Huidproblemen: rimpels, imperfecties, hyperpigmentatie, droogheid, gebrek aan elasticiteit en flexibiliteit;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 30+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: verzacht rimpels en onvolkomenheden, hydrateert, vermindert hyperpigmentatie, verhoogt de elasticiteit en flexibiliteit.

 

Hoofdingrediënten:

Kojiczuur heeft een verlichtende en antioxiderende werking op de huid.

Lactokine herstelt de gestreste en rijpere huid;

Aldonin beschermt de huid tegen fotoveroudering en verbetert de elasticiteit en stevigheid.

 

Toepassing:

Breng Mesoestetic Mesoéclat Skin Rejuvenation Cream 's ochtends en' s avonds aan op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en de borst, met zachte opwaartse bewegingen. Het wordt aanbevolen om overdag zonnebrandcrème te gebruiken.

167,50 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Stem Cell Active Growth Factor 50ml

Als het gaat om huidregeneratie, is er geen beter actief ingrediënt dan stamcellen. Deze waardevolle cellen worden bijna overal in menselijk weefsel aangetroffen. Echter in zeer kleine hoeveelheden. Het bijzondere aan stamcellen: ze kunnen zich gedurende hun hele levensduur keer op keer delen en zo nieuwe huidcellen vormen. Geen enkel ander mechanisme is zo effectief in het vernieuwen van de huid van binnenuit. Omdat de vitaliteit van de stamcellen door de jaren heen steeds verder afneemt, moet je helpen met de juiste cosmetische producten. Anders breekt het aantal stamcellen af, herstelt de huid zich niet meer in het gebruikelijke ritme en ontstaan er rimpels.

 

Met Mesoestetic Stem Cell Active Growth Factor worden fijne tot medium-diepe rimpels bestreden en expressielijnen zichtbaar verminderd. Het stamcelextract en de antioxiderende actieve ingrediënten vertragen de veroudering van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de regeneratie van de huid. Vrije radicalen, die het verouderingsproces van de huid versnellen, worden effectief bestreden. Stem CellActive ™ Growth Factor gaat chronologische huidveroudering tegen en ondersteunt de revitalisering en verjonging van de huid.

 

Actieve ingrediënten:

Dexpanthenol: dit actieve ingrediënt stimuleert de fibroblasten van de cellen. Deze spelen een belangrijke rol bij de synthese van de extracellulaire matrix, de stof die tussen de cellen zit.

Matrixyl: Deze combinatie van peptiden stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid.

Lipochroman-6: een nieuwe generatie antioxidanten die cellen effectief beschermen tegen omgevingsschade en huidveroudering door vrije radicalen.

 

Toepassing:

Breng Mesoestetic Stem CellActive ™ Growth Factor in de vereiste hoeveelheid aan op de te behandelen huidgebieden op het gezicht en masseer in met zachte, cirkelvormige bewegingen totdat de crème volledig is opgenomen. Het wordt aanbevolen om het product 's ochtends en' s avonds te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.

89,50 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Stem cell serum restructurat 5 x 3ml

Mesoestetic Stem Cell Serum Restructurat is een ultrageconcentreerd intensief serum. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn plantaardige stamcelextracten die de groei en regeneratie van huidstamcellen bevorderen en beschermen tegen UV-schade. Met dit hooggeconcentreerde serum wacht u een positieve shockervaring. 10% van de plantenstamcellen zit in elke afzonderlijke portie Stem Cell Serum RestructurActive.

 

Toepassing:

De stamcel "shock" -behandeling wordt eenmaal per week op het hele gezicht, hals en decolleté toegepast. Per applicatie wordt één ampul gebruikt, bij voorkeur 's avonds. Breng het product met een lichte massage aan totdat het volledig door de huid is opgenomen. Het wordt aanbevolen om de cursus drie tot vier keer per jaar te herhalen.

82,00 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Ultimate W + intensive whitening essence 30ml

Mesoestetic Ultimate W + Intensive Whitening Essence is een intensief serum met antioxiderende en verhelderende eigenschappen. Het verzacht het verschijnen van donkere vlekken die worden veroorzaakt door hyperpigmentatieprocessen en vermindert de fijne lijntjes en rimpels. De combinatie van Meso White Complex met tuinkers beperkt het transport van melanine naar de buitenste huidlagen om de correctie van pigmentvlekken te vergemakkelijken. Met een zeer lichte textuur laat het een zijdezachte, matte toon achter en krijgt de huid zijn natuurlijke homogeniteit, een passende toon en een verbazingwekkende helderheid.

 

Eigendommen:

Huidproblemen: donkere vlekken, fijne rimpels, ongelijkmatige teint;

Toepassingstijd: ochtend en avond;

Leeftijd: 25+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: dempt het verschijnen van donkere vlekken, vermindert fijne rimpels en egaliseert de huidskleur.

 

Hoofdingrediënten:

Meso White Complex remt de melaninesynthese;

Tuinkers verzwakt het verschijnen van donkere vlekken door de enzymen te remmen die betrokken zijn bij de melaninesyntheseprocessen;

Aloë Vera hydrateert, kalmeert en onthult de huid en helpt kleine oneffenheden te verwijderen.

 

Toepassing:

Breng mesoestetic Ultimate W + Intensive Whitening Essence 's ochtends en' s avonds aan op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en de buste met een cirkelvormige massage totdat deze volledig is opgenomen.

91,00 €

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ultimate W+ BB cream medium SPF 50 50ml

Mesoestetic Ultimate W + BB Cream Medium is een multi-action cosmetica die beschermende en hydraterende eigenschappen combineert met een perfect op make-up gebaseerd effect. Deze BB-crème bestrijdt het verschijnen van rimpels en expressielijnen door middel van antioxiderende ingrediënten en beschermt tegen UVA- en UVB-stralen door het gecombineerde effect van fysische en chemische filters (SPF50 / PA +++). Het verlicht onmiddellijk en verenigt de huidtint voor een gezonde en natuurlijke finish. Deze crème is ook verkrijgbaar in een lichte tint om beter bij verschillende huidtinten te passen.

 

Eigendommen:

Cover: licht;

Huidproblemen: ongelijkmatige teint, donkere vlekken, vlekken, rimpels, expressielijnen, uitdroging, blootstelling aan de zon;

Toepassingstijd: ochtend;

Leeftijd: 25+;

Huidtype: alle huidtypes;

Belangrijkste voordelen: verenigt de huidtint, verzacht en voorkomt donkere vlekken en vlekken, voorkomt het verschijnen van rimpels en expressielijnen, hydrateert, beschermt tegen de negatieve effecten van de zon.

 

Hoofdingrediënten:

Meso White Complex remt de melaninesynthese;

Fosfolipiden versterken de huidbarrière, beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en voorkomen waterverlies.

Tocoferol neutraliseert vrije radicalen;

UV-filters beschermen de huid tegen de negatieve effecten van zonnestraling.

 

Toepassing:

Breng Mesoestetic Ultimate W + BB Cream Medium 's morgens na je dagelijkse crème aan op de droge huid met je vingers of met behulp van een sponsje. Het product moet vanuit het midden van het gezicht naar de zijvlakken worden gewreven.

75,50 €

 • 0,48 kg
 • Uitverkocht