Last van Pigmentvlekken?

Een mooie en gezonde huid is geen toeval

Lijdt u aan pigmentstoornissen?

Huidpigmentatiestoornissen

Melanocyten kunnen door verschillende stimuli worden gestimuleerd om hun activiteit (melanineproductie) te verhogen. Afhankelijk van de mate is de pigmentatie vlak of lokaal, vaak ook bizar beperkt. Hormonale stimuli kunnen ook hyperpigmentatie veroorzaken.

Sproeten (efeliden) → plantgerelateerde bruine vlekken verschijnen op het gezicht of bovenlichaam, ook veroorzaakt door UV-straling.

Ouderdomsvlekken (Lentigo senilis) zijn bruine vlekken op de rug van de handen, onderarmen en gezicht. Ze zijn het resultaat van langdurige blootstelling aan licht door UV-straling).

Melasma (Chloasma) → vaak met huidtype Ι, ΙΙ & ΙΙΙ. Hier zijn er bruinachtige pigmenten op het voorhoofd, de slapen en de wangen. Ze zijn onregelmatig gevormd en kunnen samenvloeien om grotere gebieden te vormen. De pigmentatie wordt intenser in de zon. De oorzaken kunnen hormonale factoren zijn (bijv. Zwangerschap, pilinname), cosmetica (vaseline of bergamotolie), parfum of medicatie.

 


We bieden oplossingenwereldwijde bestseller ... in de behandeling van depigmentatie ... meer dan 7.000.000 gebruikers kunnen zich niet vergissen ...Remedie ... maar hoe? Wij adviseren u graag!

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Pigmentatie, de rimpel van de toekomst Cosmelan: de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

cosmelan


Cosmelan-behandeling van Mesoestetic

Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Het Mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut. Dit betekent geen grote investering maar een maximaal resultaat, hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten.

Direct resultaat

Een week na de behandeling begint de huid al te verbeteren. Na 4 weken worden de pigmentvlekken aanzienlijk minder en kunnen zelfs verdwijnen. Na gebruik van Cosmelan ziet de huid er jonger en stralender uit. Daarnaast kan Cosmelan ook worden ingezet ter behandeling van rest acne.

Werking

Cosmelan bevat Amalan wat de basis vormt van het COSMELAN-masker; heeft een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt; remt de tyrosinase (een basisenzym in het melaninevormingsproces) af; ingrediënten zijn o.a.: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A-soort) die allemaal het enzym tyrosinase blokkeren; producten zijn parfumvrij.

De behandeling

De behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen die alleen door huidtherapeuten en artsen kunnen worden toegepast. Vervolgens zal een belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2-crème. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, zijn afhankelijk van de ernst en de aard van de hyperpigmentatie.

Prijs volgens foto, typebepaling op aanvraagPetra Classen Exclusiv Care Kosmetikinstitut und SPA

Hautexpertin

'Bestes Schönheitsinstitut im Allgäu und Ostallgäu'*

Natürlich schön in jedem Alter

Kontakt

Exclusiv Care & Holistic SPA

Hautexpertin Petra Classen

Kirnachstrße 10

               87640 Ebenhofen - Biessenhofen

UST.-NR.-:

www.exclusivskincare.de

petra@exclusivskincare.de

phone 
mobile 00316-39714985
whatsapp 00316-39714985

 

Special Behandlungen

 CarboxyChemical Peel

• Cosmelan • DermaPlaning

FaceDesign Huidanalyse 

•Hautverbesserung

•Hautverjüngung •Hauterneuerung 

• Infuzion

• Medical Beauty • Thalasso

• Problemlöser

 

Öffnungszeiten:

 

Wir arbeiten bevorzugt nach Terminvereinbarung. Auch abends und am Wochenende möglich. Sie werden immer persönlich von der Chefin behandelt.

Apparative Behandlungen

INFUZION • LDM Medical

Meso LiftMicro-Needling

OxyGeneo 3-in-1 SuperfacialPlasmaLift

• Radiofrequen

• Sauerstoff Oxy

• Infuzion 

 

Behandlungen maßgeschneidert

PC Premium Care by PC –

Age Control & Barriere Control & Balance Control

Unsere Produkte im Online Shop