Last van Pigmentvlekken?

Een mooie en gezonde huid is geen toeval

Lijdt u aan pigmentstoornissen?

Huidpigmentatiestoornissen

Melanocyten kunnen door verschillende stimuli worden gestimuleerd om hun activiteit (melanineproductie) te verhogen. Afhankelijk van de mate is de pigmentatie vlak of lokaal, vaak ook bizar beperkt. Hormonale stimuli kunnen ook hyperpigmentatie veroorzaken.

Sproeten (efeliden) → plantgerelateerde bruine vlekken verschijnen op het gezicht of bovenlichaam, ook veroorzaakt door UV-straling.

Ouderdomsvlekken (Lentigo senilis) zijn bruine vlekken op de rug van de handen, onderarmen en gezicht. Ze zijn het resultaat van langdurige blootstelling aan licht door UV-straling).

Melasma (Chloasma) → vaak met huidtype Ι, ΙΙ & ΙΙΙ. Hier zijn er bruinachtige pigmenten op het voorhoofd, de slapen en de wangen. Ze zijn onregelmatig gevormd en kunnen samenvloeien om grotere gebieden te vormen. De pigmentatie wordt intenser in de zon. De oorzaken kunnen hormonale factoren zijn (bijv. Zwangerschap, pilinname), cosmetica (vaseline of bergamotolie), parfum of medicatie.

 


We bieden oplossingenwereldwijde bestseller ... in de behandeling van depigmentatie ... meer dan 7.000.000 gebruikers kunnen zich niet vergissen ...Remedie ... maar hoe? Wij adviseren u graag!